Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biranın yanına gidecek az kalorili bir şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
100ml bira 50-60 kalori. 1 litre içince 500 kalori almış oluyorsun tabi baya fazla. Ama 100 gram tuzlu yer fıstığının 600 kaloriden fazla olduğunu düşününce çok da abartı gelmiyor bana. Zeytin yiyemiyorum başka bişeyler var mı?

Almanya'da kokoreç yok ne yazik ki. :(

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:10 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
az kalorili demis adam ^^
grissini olabilir, ya da sen almanyadaydin sanirim, yag orani %70 düsürülmüs olan cipsler var, güzel de tatlari. onlari deneyebilirsin.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:10 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ohooo bu konu sevgilinizi tarif edin sorusuna cevap olarak, milletin fantezisini yazmasına dönmüş =P az kalorili demiş eleman. kokoreç ne, patates kızartması ne, midye ne... :)
Mesaj tarihi:
bu arada bi düşünce: baharatlı yoğurda batıra batıra diyet bisküvi falan yemeyi dene :P baharat ve bisküvi olayı tamamen sana kalıyo tabi tat olarak. hangisini istiosan onu seç...
Mesaj tarihi:
Mavi yeşilin pirinç patlağı var böyle cokoprens boyutunda yuvarlak, muadilini bulabilirsen tavsiye ederim birayla cok guzel gidiyo, bulamassan kendi basini ye ;)
  • Admin
Mesaj tarihi:
bira yanında az kalorili birşeyler yemek, bol tereyağlı iskender yanına diet kola almak gibi :)

ama dogru bira yanında fıstık yediginde göbek yapıyor kilo aldırıyor.. en güzeli mısır gevregi ye :)
Mesaj tarihi:
Ya ben kiloyu içtiğim biradan değil, biranın yanında yediğim tonlarca çerezden alıyorum, o yüzden diyorum. Yoksa dyna'nın yaptığı benzetme çok doğru. :)
Mesaj tarihi:
bira kalori verir az kalorili bir hatun buldunmu yakarsın biranın kalorisini eşittir sıfır olur. ancak hatunun kalorisi fazlaysa kişiyi zayıflatabilir. böylece ters orantılı bişe olur. biranın yanında sohbet iyi gider. sıfır kalori.
Mesaj tarihi:
biranın yanında kız arkadaş gitmez.efes extra içerken kız arkadaşla bulunmak nasıl bir romantiklik olabilir yani :)
hani mariachi,mexicana,miller gider kız arkadaşla :)

biranın yanında güzel bir film,çıtır çerez,wining eleven,2-3 tane erkek arkadaş muabbet ve muzik :)
  • Yeni Oluştur...