Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel sanatlar ve konservatuvar sınavları ile ilgili sorum var

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

İtü'de Tekstil Geliştirme/Pazarlama var ve de Moda Tasarım var. ikisindede FIT'te okuma şansın var ki dünyanın sayılı üni.lerinden biri moda ve tekstil konusunda.Önceden ben de Tekstil Gel. ve Paz. istiodumda sonra vazgeçtim.Mülakatla alıyorlar Tekstile.Ya da dur ben sana link vereyim eksik bilgi vermeyeyim =)

Link
Sosyal ağlarda paylaş

hiç oyunculuğu düşünmemiştim aslında bana çevremdekiler tavsiye ediyor ama benim çizim yeteneğimde iyi bir kısım arkadaşımda güzel sanatları tavsiye ediyor o yüzden kararsız kaldım ama büyük ihtimalle güzel sanatlar için başvuracağım o yüzden önerebileceğiniz itüden başka üniversiteler varsa yardımcı olun lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bi de İç mimari yazmışın.Ona girmek için 2 seçenek var ya Say öğrencisi olup İtüde "İç Mimari okuycaksın ya da EA öğrencisi olup Bilkentte "İç Mimari ve Çevre Tasarımı" okuycaksın.Sen diosan ben öss felan kasamam iyi çiziom zati diosan,Mimar Sinan var.İç Mimari ve Endüstriyel Tasarıma özel yetenekle alıolardı bir arkadaşım hazırlanıoda ordan şeettim.Zaten Mimar Sinandaki pek çok bölüm özel yetenekle alıo adı üstünde "Güzel Sanatlar" Üniversitesi.Eksiğim varsa eğer biri eklesin,tamamlasın sadece bildiklerimi aktarıyorum =)Tekstile gelince yani imkanın varsa İTÜ-SUNY derim ben zaten başka da bilmiyorum Beykentte felan Tekstil bölümü falan vardı ama 2 senelik hatırladğım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...