Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bu lockpicking nasıl kasılıyor? 50 ile kasmaya başladım ama bankalardaki kasalardan hiç skill gelmedi. Despise'a gittim ama yine değişen birşey yoktu. Tinkerlardan kasa alıp öyle kasmak gerektiğini okudum straticste ama henüz tinker da bulamadım server da :) Kasan birileri yardım ederse çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bunu bende merake dıyorum acmayı dusunuyordum oyle bı char zor kasılıyorsa kasacak kasa yoksa hıc bulasmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bankanın hemen üstünde tinker binası var (britainde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 iyi de orda kasa satılmıyor ki alıp kilitleyip skill kasayım. Ayrıca tinker yok derken npclerden değil playerlardan bahsetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 İşler öyle yürümüyo pek :) Önce tinker char açıcaksın kasıcaksın 100 e kadar sonra lockpick kasmaya başlıycaksın seviyen arttıkça kasalarını daha kaliteli yapıcaksın ya da bekle ki tinker bulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 zındanlardakı kılıtlı kasaları acmayı denıyerek lock kasılamazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Covetous da locked chest dolu, sanirsam despise dakiler lock degil ama covetous da dikkat et bi sure sonra gazer lar var, gangliyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yatmazsan kasarsin, bende var gm tinker uygun fiyata yaparim siparis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bende de var, daha uygun fiyata sipariş yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar