Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Başlıktaki gibi Oblivion çaıştıramıyorsunuz makinanızda, yada morrwind ve daggerfall da olupta oblivionda olmayan özelliklerden bıktınız, ayda oblivion a ait özelliklşerden bıktınız, yada oldblivion sizi kesmedi. Bir Morrowind bulun, birde varsa exp lerini www.uesp.net en azından grafiksel modları indirin isterseniz oradan yardım alın bizde bu arada başımıza gelen komik olayları, takıldıgımız, siteden anlamadıgımız yerleri birbirimize soralım, eglenelim [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 23:49 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende senin gibi bir hevesle başladım morrowinde 3 hafta önce ama oyunun her mm sini bildikten sonra aynı hazı vermediğini farkettim birde hemen bitti:( hafızayı silselerde yeniden oynuyor hissi verse keşke:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 oblivion için, bilgisayardaki yükünü azaltan bir mod vardı. onla baya rahatlıyordu bilgisayarı yavaşlayan insanlar d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ardeth o oldblivion oluyorda başlıkta ne diyor oda sizi kesmediyse... @guden: explerle mi oynadın expsiz mi merak ettim, .ünkü expler, grafik modlar, official plug in, patchler ve ana hikayeden cidden baydoıysan yen görev modlarıyla oynanabirlik cidden katlanıyor. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 09:48 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Türkçe konuşmayı biliyoruz di mi :) Yada açtığın ilk başlık fln mı bayağı bir heyecanlı gördüm seni ? [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 09:57 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 böyle bir gaz biraz da uykusuzluk olunca öyle oldu kusruma bakmayıverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Dün ankara dost'ta gördüm - tüm explerle billikte 9.99YTL olmuş morrowind - oynamamıştım hiç, yarın alıp başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ben dün başladım. Epey geç oldu ama. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Eski başlıkları hortlatmak ya da ayrı topic açmak istemedim. Aktif olarak oynayan var madem, buraya yazayım. Daha oyunun başlarındayım. Fighter's Guild'de bir adamla konuşmam gerekti ama adam benden bir şey istiyor. Bir yere gidip çember şeklinde yuvarlak bir taş gibi puzzleimsi bir şey istiyor. Ama ben orayı bir türlü bulamadım. Tabelaları hiç beğenmedim, hangisi nereyi gösteriyor bir türlü çözemedim. Daha level 1'im. :p oyun şu an çok yavaş, ama başlardayım olacak o kadar. üstüme expensive shirt ve etek falan aldım. high elf, warrior'um. skill-stat konusunda da bir b.k bilmiyorum. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 simcik hihg-elf warrior olmaz? Neden? Strentgh ve endurance gibi ana iki tane wariror statları düşüktür ve tüm skilleri büyüye bonus verir statlarıda üstleik zibilyon tane weakness ı vardır. o yüzden oyuna tekrar başla redguard, orc, imperial veya benim favorim olarak Nord aç warior oynamak istiyorsan. skill olarak yeni başladıgına göre , heavy armor, long blade, block , alchemy , armorer (bunlar majorler) minör olarakta enchant, speechcraft, mercantile, athletics, acrobatics öneririm. birde quest adını verirsen ayrdımcı olurum. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:03 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 iyi. yeniden başlayacağız o zaman. peki vazgeçtim, warrior olmayacağım. mage olucam. o zaman ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 eger ingilizcem cok ii degil, fazla kacak beceremem dersen, breton, birthsign olarakta the apprentice veya the mage öneririm, yok ingilizcem iyi kaçak oynamasındanda anlarım dersen, high elf ile the atronach başla. ps: atronachla mana doldurmak için major olarka conjuration seçn ancestral ghost summonlayın ona dalın size büyü attıkça mananız dolacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yarın gidip alacam diyorum da eğer güzel hırsız olunabiliiyorsa alacağım. epeydir ağız tadıyla bir rogue oynamadım. olunabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ya pek anlamıyorum. kaçak dediğin thief falan mı? ingilizce iyi sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 olunabiliyor bir lognb blade medium armor alırsan sneak atak olayı filan ile questleride yapabiliyorsun, çok güzle olunuyor gerge sorunun olursa yardımcı olurum gene . kaçak dedigim bildigin kaçak oynamak adam sana hamle yaptımı vur-kaç ustası olman lazım mage için. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:06 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bir yerlerden sonra fighter zevk vermemişti bana vurduğum ölüyordu mage daha zevkli bence yada fighter-mage dual classı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 morrowind e sneak attack varmıy dı ? ben su anda assassin/thief karması bi karakterle oynuyorum, thief olucam dersen major skillerini thief skilleri+short blade ve block olarak al minor larıda fighter skilleriyle döse çok rahat edersin. Mage olmak istiyenlerde tavsiye restoration minor alın sürekli kendinize büyü atarak lvl atlarsınız belli bi seviyeye kadar rahat edersiniz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 backstab var. Morroda modsuz mage oynamak akıl karı degil. Fighter inanılmaz basit kalıyor mage yanında. Mutlaka Magicka Reg modu filan lazım. Ha pardon ? Oblivionmu ? Ben ElderScrolls serisinde tutmuyorum Oblivion'u layık değil. Morro dedimmi akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bakcstab nasıl yapılıyor? O kadar oynamadım hiç rastlasmadım:) gerçi ilk defa sneak karakteriyle oynuyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Last_ ksura bakmada magicka reg md aşırı derecede saçma, özelliklede benim ibi atronachla oynuyorsan ghost summonla, dal, daldıgı için manan dolsun olayı vareken cok saçma geliyor . @guden. Sneak atak için sneak modunda admaa gidip dalman lazım ancak sneak skilin cok yüksek olmadıkca yada 5-80 arası sneak i 60-100 arası chameleon la desteklemedikçe ard arda 2-3 sneak koyman zor. O yüzden thief oynıcaksanız illusionda sart, bu arada ingiliceniz iyiyse www.uesp.net e bakın kesinlikle . Birde, o siteden bulabileceginizcagınız better bodies, better faces ve visualpackler le beraber morrowind optimizer programınıda kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:58 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar