Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 1. bolumden giricek arkadaşlar için tabiki buyuk puan artışları olucak ama 2. bolumden gırecek arkadaşlar için oyle cok yuksek artışlar olmıcak , evet sınav kolaydı ama 1. bolum kolaydı bunda biçok kişi hemfikir. tabi şöyle bişey de war ki bu senenin mat2 ve fen2si geçen seneden daha zordu , gene sıralama etkili olucak tabiki ama ben acıkcası o kadar buyuk bı fark beklemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 2006 yı ve çevremi baz alıyorum ben anadolu lisesinde okuyorum ve okulumdaki denemede 250 çıkaran insanlar sınavdan en az 270 aldı 290 280 geziyor antalyadaki tüm anadolu liseleri hani geçen yıl 1 tane mezun 270 yapınca huu derken bu yıl 270 öi huhayt ben 290 yaptım diye geziyor millet yani öyle puanlar yükselmez diye kendinizi kandırmayın en az 5 puan artar bu 340 civarındakiler pek oynamaz fakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 sıralamayı baz alın her zaman daha az şaşırırsınız ... size ne puanlardan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 internette 2006 sıralamalarını bulabileceğim bi kaynak varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 dogrutercih.com a bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=183193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bencede 5-10 puan artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 %lik dilime bakıp öle tercih yapıcam ben...puan artmazsa tam tutuo puanım ama işte...%lik dilimim tutmıcak heralde neyse ya napalım artk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçen seneyi baz alın üstüne 5 ekleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yüzdelik dilim de sapıtabilir.. her sene 1 parçaya farklı sayıda insan giriyo... beni dinleyin siz sıralamaya bakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bu tercihlerin yapımı ne kadar sürüyor? 2 hafta sürüyor mu? tatil yapamadık nasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bence sözel bölümler düşer bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 10 puan artar dedim hala artıcak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 geçen sene 318 alan adamın sıralaması 10bin küsür 317 aldım sıralamam 35bin küsür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kim ne derse desin puanlar artar abi bu sene. yani puanla değil sıralamayla giriliyo bunu heaba katarsak, feci olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Herkesin say-2, söz-2 ve ea-2 puanları hesaplanmış galiba o sıralamalar genel yani onun içinde sözel, sayısal ve eadan insanlar var. Bi arkadaş böyle dedi şimdi doğru mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 puanlar en az 8-10 artıyor yani kandırmayın kendinizi 5 artar felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 8 10 ne 20ye kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 20 çok abartı bi rakam. 355 le 6300 , 350 ile 10000. sırada oluyorsun. Hemen hemen 1 puana 1000 kişi giriyor. Atıyorum odtü makine geçen sene 349 la , 3900. cüyü aldı. Bu senede aşağı yukarı 357-360 arası bişey olucak sanırım. Yani üst sıralar için konuşuyorum da 20 puan da artmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 tepedekiler için dediğin doğru ama aşşalara inince biraz benim dediğime geliyo gibi geldi bana bilemiorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 aha yanıldım ben de..puanlar gene oynayacak baya..ben 300 puanla 32k. adam olmuşken 303lük adam 60k. olmuş..türkiye sıranızla tercih yapın arkadaşalr yalan olmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: § 12 Temmuz 2007, Perşembe - 17:37 [ özel msj ] aha yanıldım ben de..puanlar gene oynayacak baya..ben 300 puanla 32k. adam olmuşken 303lük adam 60k. olmuş..türkiye sıranızla tercih yapın arkadaşalr yalan olmayın =) işte bide araya giren ii ea cılar war noolcak o iş anlamadım gitti 10 puan artsın razıyım ama fazla artcak durum öle gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 işte o araya gıren manyak ea cılar say 2 cılerın say 2 paunına gore onunde oluyorlar.aynı sey bız say 2 cıler ıcınde geceerlı :) o yuzden cok da gerılmeyın ama 10 puan artacak bana gorede o yuzden cok fazla yuksek yerler ıcın hayal kurmayın bence .mesela ben bılgısayar cok ıstıyodum.sımdıden elektrık ve elektronık ıcın kendıme telkınde bulunuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ea2 +30 fm2 +20 söz2 + 15 felanmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 puan artışı konusunda birde şöyle bir yorum yapmışlar said: Öss Puanları Yükselir mi? Binlerce insanın cevabını merakla beklediği bir soru. Öss sonuçları daha belli olmadan kesin bir şey söylemek zor ama öss soruları yine de bize şöyle bir fikir vermekte. Öss soruları, sınavdan önce kolay olacak denildiği kadar kolay olmadı. Sadece geçen yıla göre barajı aşan öğrenci sayısı artacak kadar kolaydı. Hepsi bu. Bilindiği gibi 2006 öss de barajı aşan öğrenci sayısı azdı. Bu da (özellikle vakıf üniversitelerinde) bazı bölümlerin boş kalmasını sağladı. Bu sene bunun önüne geçilmek için hem puan hesaplama sistemini değiştirdiler hem de soruların bir kısmını kolaylaştırarak barajı geçen öğrenci sayısını artırmaya çalıştılar. Bu sorulara bakarak benim yapacağım yorumum şu; 185 ile 210 puan arasında ciddi bir şekilde yığılma olacak. Puanlar 8-10 puan yükselebilir. 210 ile 240 puan arasında geçen yıla göre 3 veya 4 puan artış olacak 240 puan dan sonra pek ciddi bir şekilde puan artışı veya düşmesi olmayacak. Ama tabiî ki bunların hepsi yıllara dayanan tecrübe sonucu yapılan tahmin ve yorum şu siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar