Spanger Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Beyler ben ve arkadaşım yeniden gelen paticik serverina giriyoruz ve pladin archer karakter almayı düşünüyoruz.. Daha önce paladin oynamadığımızdan yanına hangi skilleri alırsak daha basarılı oluruz bilmiyoruz... Sizce skillerimiz nası olmalı yanlarında bi de combat skilli almalımıyız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ben şu an o türden bi karakter yapmaya çalışıyorum. Skilllerim ise şöyle ayarlayacam. Fencing 110 Archery 110 Tactics 110 Anatomy 100 Healing 100 Focus 100 Chivalry 70 Statlarsa şimdilik str:100 dex:100 int:25 ama biraz değiştirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 110 archery 100 tactic 100 anatomy 100 healing 100 chivalry 100 resist 90 focus güsel bence resist de 90 olabilir focus yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Chivalry'yi 65 de bırakmanızı tavsiye ederim fazlası sadece öbür skillere köstek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hmm pve degil mi fencing nedir:) music ile peace alin bence. yaratigi sabitle sonra saydir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 25 intle bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paladin archer olup da bard olmamak çok şey kaçırmak anlamına geliyor. Bu sebeple music peace de alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ya şimdi bir diğer toipcte de bahsedilmiş. Ben resisti gmlersem ne kazanırım? İyi bir zırh giyip dolaşacağım. Zaten bir archer olarak tek başıma balron/wrym falan kesebileceğimi düşün müyorum ki zaten etrafı da kalabalıktır. E ben niye resist alayım? Curse tarzı büyüler içinse paladinin büyüsü var. Aydınlatın beni, nedem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 An ex por yediğinde 1 yıl boyunca paralyzde kalmazsın, curse daah hızlı geçer, daha az stat düşürür, poisonla ilgili bir geyik vardı yanlış hatırlamıyorsam, necro büyülerinin hepsi resist spell skillinle karşı tarafın spirit speakını karşılaştırır vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paladin Archer mı olurmuş be. Paladin dediğin cabbar yürekli, 10 kişinin arasına dalacak adamdır, uzaktan uzaktan ok attığı nerde görülmüş Paladin'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 eger sadece pve icinse fencing felan sacma chiv 65 de brakilmali cunku 2 tane aticaniz buyu war biri enemy of one dieri consecrate weapon arcanenin dedigi tempi uygulayin en ise yarar temp yannis hatirlamiyosam 120 arc 120 tactics 120 music 120 peace 65 chiv asla combat skillerini 110 gibi sacma bi sayi olarka hesaplamayin 120 skill demek vurma sasi arttirmak demek arcane tam bi yazsin tempi onu yapin ben unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Chiv 65 çünkü enemy of one'ın castingi çok fail oluyor daha düşük olursa ve 65 de noble sacrifice atılıyor. Archer olunmasının sebebi juka bow, çok kolay bi şekilde slayer silahınız oluyor. healing almıyorsunuz, malum paladin. Tam buildi ben de hatırlamıyorum bakıp yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 110 archery 110 tactics 110 anatomy 110 music 110 peace 70 chivalry 80 focus bizim sunucunun standartlarına göre, pssiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar