kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hemen derdimi anlatıyorum bu alım satım olaylarında para durumu sphere de olduğu gibi olamaz mı ? yani ben her seferinde bişey almak için bankaya uğramasam bs ye gittiğimde çatır çutur alsam bankamdan çekilse para ? gerçeklik diye savunmayın bi ton mantıksız şey varken oyunda baştan söyliyim :p. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sanırım bankanda çek halinde olmıyan para varsa çekmeleri gerekiyo edit: henuz patiuo da oynamadım ama oynadıgım hemen hemen tum serverlarda vardı bu [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 19:12 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Hayır belli bir sınırın üstünde alışveriş yapınca bankadan çekiyorlar sadece. 5000 falan olabilir bu sınır. OSI'de böyle olduğu için RunUO'da böyle oluyor default haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 O sınır galiba 2k gold, henüz denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 2 k kasana kadar maymun oluyorum ben değiştirsek onu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 niye orta cagda kredi karti mi war bankadan cekiyo otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 orta çağda potionlar insan kafası kadar mıydı ? çoğaltılabilir bu örnekler bazı şeyler kolaylık olsun diye mantık çerçevesi dışında olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar