Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spirit


Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

Blizzardın spiriti banladığı falan yok, spirit hala tüm mage setlerinde ve mage non-set epik itemlerinde gayet ciddi yer tutuyor.

Blizzrad farklı bişey yaptı mavi itemlerle, item levelı düşük epikleri tasarlarken yüksek damage ve yüksek crit ve kabul edilebilir int değerleri için spiriti-stamina-hit rating gibi değerlerden kıstı.

Çünkü insanlar + damagein sadece ileri düzey epiklerde olmasından rahatsızdı. Kimse yüksek int-spirit-stamina değerleri olan ama +damagei olmayan yada yerlerde olan itemleri kullanmak istemiyordu

Ve bir itemin levelını (kullanılabilir level değil item leveldan bahsediyorum) spiriti-stamina-int-hit rating-damage-crit rating gibi değerlerin hepsi birden etkilediği için bu değerlerden herkezin peşinde koştuğu crit rating, +damage ve int değerlerini eksiltemezdi.

Aslında bu haliyle baya iyi oldu bence, sonuçta BT yapan bir mage ile daha karazana girmemiş bir tailor mage arasındaki damage farkı %20yi bile bulmuyor artık. Ama BT yapan mage 10k ya yaklaşan hp si 10k yı geçen manası ve 400lere vurmuş spiritiyle eziyor diğer mage'i. İnsanlarda bunu istiyordu zaten.

Tabi bu evocationun düştüğü duruma, komikte gelse 1-2 küçük çözüm var ve en meşuru yüksek spiritli (50-55 falan) bir adet healer stafına dkp yatırılır ve alınır, ona gidip 20 spirit ench basılır, evocation yapmaya başlamadan hemen önce bu staff elimize alınır ve sadece bu staftaki 70 spirit sayesinde yaklaşık fazladan 1250 mana kazanılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...