GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 uzun zamandir yurtdisinda okudugum icin her seçimi kacirmiştim,bu sene ilk defa oy verme firsati buldum.Yarin gümrük kapisinda oyumu vericem ülke dişina çikarken, içimden geçerek isteyerek vermesemde, oy kullanmamaktan daha iyidir diyerek aklimdan geçen partiye oyumu vericem. Seçimler umarim yine ''gelen gideni aratir'' olmaz. hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 gidenle gelen aynı olucak malesef. he eski halini aratır mı o meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 değişen birşey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 [spo]CHP ile AKP arasında bir fark yok[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ülke insanına fayda açısından bir fark yok ama Türkiyenin geleceği, rejim, toprak birliğimiz gibi konularda çok çok büyük fark var. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 10:34 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 http://www.ip.org.tr/lib/images/haber/712.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 öyle bir karalamadır ki insanlara chp ile akp arasında fark yok dedirtebilmiştir bu 5 yıllık süreç.hadi bakalım sandığı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 küresel emperyalist sistemin her türlü işbirlikçisi süreci aynı sonuca ulaştırır bakınız sonuç -----------------------------> Tel Aviv in çıkarları. laik - anti laik kamplaşması balon bi kamplaşmadır asıl kamplaşma küresel , anti küresel olmalı idi kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ole deselerde "turkiyeyi disariya kapaticak bu adamlar" dicekelr kaldiki diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 patateskabak arkadaşın yolladığı resim bazı şeyleri çok açık ortaya koyuyor. Yıllarca CHP'ye karşı savaşmış ve ülkeyi "Küçük Amerika" sürecine teslim etmiş olan Adnan Menderes, bugün CHP milletvekili adaylarının tanıtım kampanyalarında yer alıyor. CHP'nin Atatürk'ün kurduğu parti olmadığının bir başka kanıtı daha (sırf Altı Ok'u reddetmeleri yeter ya). Resmin daha büyük halini koyuyorum:[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 11:29 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Türkiye'de adam gibi parti yok zatende soru şu:Napıcaz? En iyisi Pati Partisi kuralım:) PP:D Hatta bağımsız adaylarla katılalım falan:) Edit:Yalnız viktor ve fedaykine dikkat etmek lasım darbe yapmaya çok meyilliler indirmesinler bizide aşağı:P [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 11:30 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Müthiş sol, hatta anti-emperyalist 1960 darbesi: http://www.sabah.com.tr/ozel/27mayis3826/dosya_3826.html ve darbenin Lideri Cemal Gürsel : said: Gürsel, konuşmasının sonunda "Türkler daima ABD'yle işbirliği istediler. Amerikalıları ben de seviyorum ve öyle davranıyorum" diyerek söze girdi. Belli ki canı sıkkındı. Maaşların ödenmesine 3 gün kalmıştı ve hazinede para yoktu. "Önceki yönetim, cuntayı (Warren " ülke" yazmış ve yanına soru işareti koymuş) felaket bir mali kargaşa içinde bıraktı" diye anlatmaya başladı ve devam etti: "Maliye Bakan Yardımcısına hazinede kaç para olduğunu sordum. 'Maaşlar ve diğer ödemeler için 180 milyon lira gerekiyor ama 23 milyon var' dedi. İlk maaşları ödemenin ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok. ABD, Türkiye'ye yaptığı olağan ödemesini, 1 Haziran'dan önce yapıp destek olabilir mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 o belgeleri açıklayanların amerikalılar olduğu ve muhataplarının çoktan hakkın rahmetine kavuştuğuda bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 @patateskabak: Zaten kıçımıza kadar kamplaşma dolduk. Ülkeyi nası bölüceklerini şaşırdı dış mihraklar ve içimzdeki yardakçıları. Olmayan türban kamlpaşması çıktı, cumhuriyetçi dinci kamplaşması çıktı, daha bakalım nerel çıkacak. Aman aklımıza mukayyet olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 patateskabak; inan anlayamadım, Cemal Gürsel'e ait olduğu söylenen bu belgeyle 27 Mayıs Devrimi'ni mi karalıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 diyorum ki anti-amerikan olmadan bu ülkeyi bu insanları bi yere götüremeyiz ki, dp- ap -dyp -anap - akp nasıl ki anti amerikan olmayı bırak onların işbirlikçisi idi ise, ne yazıkki chp çizgisi ve 60-70-80 darbeleri de aynı şekilde anti-amerikan değildi. dolayısıyla hepsi az ya da çok bu sistemden bazen kıırıntı olarak bazen pasta olarak paylarını aldılar, alıyolar. Büyük bi süper güç ile bir üçüncü dünya ülkesi hiçbir zaman müttefik olamaz, büyük küçüğün içindeki egemen güçleri üç beş besler iken, büyük halk kitlelerini sömürerek asıl vurgunu yapar(gerek askeri ->kore savaşı, gerek ekonomik -> imf,dünya bankası) ikinci dünya savaşından itibaren de Türkiye dede işler böyle yürümektedir. bu sistemi bilerek ya da bilmeyerek kavrayamamış açık ve net biçimde anti-amerikan anti-israil anti-siyonist anti küresel (dolayısıyla anti -kapitalist) olmayan hiç bir siyasi organizasyon yarım kalan Türkiye Cumhuriyeti projesini tamamlayamayacaktır aksine daha da yozlaştıracaktır, diyorum ben. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 12:06 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Tamam şimdi anladım =) Açıkçası ben 27 Mayıs Devrimi'ni diğer iki darbeyle aynı kefeye koyamıyorum senin gibi. Evet 27 Mayıs ABD'ye tam bir tavır alan çizgide değildi, ama sırf getirdiği Anayasa ve özgürlükler ortamı için bile ilerici bir hareketti. Kore'den askerleri geri çekmek başlı başına ABD karşıtı bir hareketti; ama bir noktada haklısın. Bu anti-emperyalist çizgiyi daha fazla devam ettiremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar