Othranx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 soğuk suyum yk, acım ve uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 humm.. zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 öeh buz gibi soğuk su yok mu? öl sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ula sıcak yetmio bide şarfsız hoca yüzünden okula gidicem büte giricem gelde delirme1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 soguk suyu elinize döküp kafanıza mest yapmak süretiyle sıvazlarsanız acayip serinlik oluo bu işlemi 15 dk bir yapmanız tavsiiye edilir... tabi saclarınız benim gibi 2 numaraysa daha bi hos olur acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 gece yatığımda sıcak yastık üzeründe bulundğum caddede yol yapımı klima açık uyamın yasak olması evde soguk bişe içmek istesem evdeki bütün buzlukların boş oldugunu görmek offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tatilde erzincana geldim normalde istanbuldayım havayı söyle özetliyim: gece yorgan vardı üzerimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 izmirde değilmiydin sen yaw.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 +40'C olunca napacaaanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Nem ile 41 Derece Sıcaklık Hisediyoruz :S [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 20:51 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ya sormayın öğlen 2de gitti elektrik demin geldi.. Ne klima , ne soğuk su , ne vantilatör .. camı açınca daha sıcak oluyor.. iki üç kere bahçeye koşup kendimi suladım sıcaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ölücem bu ne kardeşim ya şaka mı ne bu bide haberlerde yarın daha sıcak sonra çok sıcak sonra çok çok sıcak sıcaaaak diye bagırıyo adamlar.. BUNALDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tellos acıyorum abi sana,boş boşa seçim çalışmaları yiyosun tatil tatil mahallende. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 21:34 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Suratıma fön tutmuşum gibi esiyor rüzgar burda. Adanaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 işin entransanı sıcaktan dolayımıdır nedir bütün bi caddede çalışmalar 22.00-.07.00 arası aralıksız :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ulan adana bitirdi beni ömrümü yedi kışın cennet yazın cehennem ağzım burnum bi hal oldu ter manyağı oldum psikolojim sarsıldı gece uyuyamıom sabah uyanamıom sıcak daha da sıcak olacak.....bittiiiim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 terden oturdugum koltuktan kayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 istanbuldayım ve buzdolabım yok hala böhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hoba az önce koltuk altımdan sıbır sıbır ter damlamaya basladı yeni rekor amk gidim buzlu syula yıkanıyım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Burda sabah elektrikler kesilmişti ya öğlen gelmezse filan diye tırstım bayağı, klima olmadan hiç çekilmez yaa... Neyse ki geldi tekrar, klima rlz ayrıca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Sıcak bizim için gelior hepimiz ölcezz!! BÖHÜÜÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 metro'da feci soğutan bi klima ben metro'ya binicem az sonra. günün geri kalanını son durak'tan son durağa giderek geçiricem. tavsiye edenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ağustos ve temmuz ayı daha sıcak olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ölüyoruuuuuuuummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ölüyorum. şaka mı bu! sıcaktan yemek yiemiorum ve uyuamıorum! yemek yemeden ve uyumadan yaşamak mı? yoooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar