elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 düz playerlar çalıştırmadı, biraz araştırdım ama birşey bulamadım, bilen var mı?
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 nasıl yani media player classic açmıyor mu?
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 açıyor ama yeşil mavi şeritler çıkıyor 5 snaiye çalıyor sonra çalmıyor. media player 10 açtı ilginçtir ki. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 13:22 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 cd/dvd player'larda ntsc/pal ayrımı olduğunu biliyorum da, cd/dvd driver'larda ntsc/pal ayrımı olduğunu duymamıştım hiç. ha, dvd filmlerdeki region farkı bir tek sorun yaratıyor. o da ntsc/pal olduğu için değil, dvd driver'ın o anki aktif regionu, dvd filmin regionuyla farklı olduğu için sorun yaratıyor. gerçi crackerlar felan varmış da, hiç kullanmadım.
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 monitorden ya da televizyondan da olabilir sorun, televizyon otomatik olarak ayarlamali ama belki ayarlarindan degistirmeni isteyebilir.
Öne çıkan mesajlar