elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 düz playerlar çalıştırmadı, biraz araştırdım ama birşey bulamadım, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 nasıl yani media player classic açmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 açıyor ama yeşil mavi şeritler çıkıyor 5 snaiye çalıyor sonra çalmıyor. media player 10 açtı ilginçtir ki. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 13:22 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 cd/dvd player'larda ntsc/pal ayrımı olduğunu biliyorum da, cd/dvd driver'larda ntsc/pal ayrımı olduğunu duymamıştım hiç. ha, dvd filmlerdeki region farkı bir tek sorun yaratıyor. o da ntsc/pal olduğu için değil, dvd driver'ın o anki aktif regionu, dvd filmin regionuyla farklı olduğu için sorun yaratıyor. gerçi crackerlar felan varmış da, hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 monitorden ya da televizyondan da olabilir sorun, televizyon otomatik olarak ayarlamali ama belki ayarlarindan degistirmeni isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar