Dela Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 agliycagina git tamerlarin kastigi dungeonlarin cikisina sotelen, 2 saatlik lootu 2 dkda gotur ey key. sen de aglarsan nub gibi napcas agali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 duzgun lootı cıktığı gibi insurelamıyanmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 serverin alayi nub, insurelasin bagla reskille duser cesede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 dela dil de pabuc gibi bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 aga sorry sen de nubsun hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 oyledir, 45 numara sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Her karakterin artilari eksileri var, olmali en azindan. Tamer da adam gibi pvp yapamiyor, hatta baska skill almazsa hic yapamiyor. Tek olayi PVE. Gidip de bir karakterle hem bol luck ile gezip item cikartip, hem pvp yapabiliyorsaniz bir yamukluk var demek asil. Tamer'in diger karakterlere göre cok daha fazla luck giyebilmesi normaldir, hep öyle olmustur ve bence hep böyle kalmalidir. Bone gibi ben de hic tamer oynamadim, ama bu söylediklerin yapilirsa tamer'lara haksizlik olur. Olay luck'da degil su anda sadece. Tamer'larin su anda mükemmel item cikartabildigini kim söyledi ki? Düsen item'lar iyi degil. Sen cok berbat item düsürüyorsundur, tamer az berbat item düsürüyordur. Belirgin bir dengesizlik olursa ayarlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 İlerisini görebilecek kadar UO oynadım, herkesin sonu birer tamer açmak. Luck sisteminin kusurlu olduğunu görebilecek kadar da oyun oynadım, freeshard olduğu için sağlam temellere oturtup anlatarak bir yere varırım sanıyordum ama yanılmışım zira burası da kusurlu bir oyunun bir başka kusurlu klonu. Freeshard x senesini geçmiş dated bir mmo'nun hatalarını kapamak için muhteşem bir fırsat ama kullanmayı bilene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 abi bu dusuncelerini ingilizceye cevir, ea'e dogru bir mail salla yanlisiniz var diye bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 EA'in yanlışları maile sığmaz. Bu threadin ise adresi belli ama malesef çoğunluk istemiyor böyle birşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Şimdi sen diyorsun: "Ben pvp template'li bir karakter ile, nerdeyse tamer kadar iyi item çıkartmak istiyorum". Yanlış mı anlıyorum ben? Yanlış anlıyorsam daha detaylı anlatır mısın nereyi yanlış anladığımı? Doğru anlıyorsam bunun mantığını anlatabilir misin? "Ben yıllarca UO oynadım. Luck sistemi kusurlu." diyorsun iyi hoş da. Kusur nerde onu da anlat ki bir şeyler yapabilirse yapalım di mi ama? Ben de yıllarca UO oynadım. Tamer olmadığım için luck hoşuma giden bir şey olmadı pek. Ama mantıksız da gelmiyor. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 18:57 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Daha ilk mesajda yazıyor sistemin neresini yanlış gördüğüm ancak belli ki okumamışsın. Sorduğun soru da yine okumamış olmandan kaynaklanıyor: luck benim dediğim gibi değişse bile tamerın dengi item çıkarmanın imkanı yok. Yıllarca oynadığın oyunda bir noktayı atlamışsın: warriorın bırak balronu bu item sefilliğiyle dragonı sololaması neredeyse imkansız, bir tane kesene kadar ömür geçiyor. Ben yapabiliyorum, dragonlı tamer kadar seri ve rahat kesebiliyorum diyen varsa vereyim accountu göstersin bana nasıl oluyor, deneyelim aynı luckla bile dragon balron kesmekte tamerın onda biri kadar bile efektif olunabiliyor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Yazdıklarını okudum arcane. Sen de aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, benim sorduklarıma cevap vermiyorsun. Warrior'ın tamer kadar seri dragon kesmesini mi bekliyorsun ki bunu örnek veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Yahu warrior zaten dragon zart zurt kesmekte zorlanıyor, tamerin burada büyük bir avantajı var zaten, lucka düzenleme getirince tamerın avantajı kaybolmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Seni seviyorum Werewolf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sunu anlmadi insanlar, tamerlar kasip item cikarinca o itemi kendilerine kullanicak, biz de item satin almak istemicez, sonucta herkes item icin tamer acicak. sonucta ha tamer luckla item cikarmis, ha warrior cikarmis birsey farketmiyo, warrior zaten tek basina tamerin kestigi yaratikalri kesemez, amma olay cikardiniz bu olay icin, tameri etkileyen bisey yok, sen al wwni giy luck setini git kas parani gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bir sey sorucam bu luckın sadece loota faydası var dimi,vuruş şansı olsun crafter filan olsun başka hic bir etkisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet sadece loot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 cok sacma bir konu.sistemi omurilikten cokerten bir sey bide adaletsizlik falan denmis.hehe. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:42 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tamerın yanınada gez koru heal bas kesmesine yardım et zaten alırsın istediklerini. pot varsa yanında dragon kesmek sorun değil ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bi soru da benden: imdi elimde silah var güzel lucklı falan. ama ben büyü yapıyorum ve bu silah düşüyor tabi. ben elemental çağırıp dövüştürdüğüm için daha sonra silahımı elime alabiliyorum. peki bu luck nasıl etki gösterir: ben yaratığa dalarken mi hesaplar, yaratık ölürken mi hesaplar yoksa tüm kavga dövüş esnasında o silahı elime almalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yaratığın cesedini açarken diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 lootlar öldürdüğün anda oluşturuluyor cesette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 mesela auto-loot kullanmayin. hep ayni itemlar çikar.. böyle ölen hayvanin karin bolgesiyle ensesi arasina tiklayarak kaliteli armor çikarma şansiniz var.. ayaklariyla ve bacaklari arasinda kalan bölgeden silah cikar.. kafasina tiklarsaniz necklace ve ring dusme ihtimali var.. iki gözünün arasina tiklayabilirseniz fcr lrc temlar dusurebilirsiniz.. malafata tiklamak ise 0.5% ihtimalle bola ball düşürmenizi saglayacaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bu arada anti-tamer yetiştiriyorum.. eylul ayinda tüm sosarialilar destarddaki toplu sünnet dügünlerine davetlilerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar