IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evleniyor hanım kızımız..hem de prensle=) nabers boyz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hayırlı olsun. ben beğenmezdim zaten. güzel değil bence. ayrıca prens bu transferle vitrin yapmaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ahah ayar yemişiz? naaber boyzz(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yok ayar ııh yanlış çirkin. yazık oldu size ondan dedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 kendisi şu an itibariyle benimle evlenme şansını kaybetmiş oldu geçmiş olsun kendisine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 niye yazık olsun yahu? kalede kaleci var diye gol mü atmıcaz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 pehhhh benden ayrıldıktan sonra yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Ama neyse, mutlu mesut olsun. Ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 kaleci prensmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hayır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Evli kaldigi her ay basina 1 milyon dolar olmak üzere 3+1 yilligina kendini prenses yapan sözleşmeye imza atmıştır. http://www.kanalturk.com.tr/20203/prenses-oluyor.html [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 01:25 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bohuuuuuuuuuuu nasil biraktinsa gittin beni Adriana? Yasadiklarimiz senin icin hic mi birsey ifade etmiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gerçek mi bu milyon dolar şeysi. şakaysa hiç komik değil ciddiyse gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: Evli kaldigi her ay basina 1 milyon dolar olmak üzere 3+1 yilligina kendini prenses yapan sözleşmeye imza atmıştır. para = huzur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yanıyomus ama hatun sahsen ben bilmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Evet , kendisi kadar gercek.Zira ikinci dereceden bir orangutana benziyo sayın çokoprens İşte ibret vesiktasi , bundan sonra paranın ne önemi var diyene bu link huşu ile gösterile. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 01:32 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 aylık 1 milyon $ oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Lichtenstein prensesi olup napıcak ufacık ülke zaten gelsin benim prensesim olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 pek de bir zeka ürünüymüş adrianacım maşşallah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bosta prens var mi lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 şimdi afedersin kendisi bekaretim koruyacam demiş evlenene kadar. e evleniyo ama aylık bir milyon dolar alıcakmış. şimdi bana bunu temel anlamda o...puluktan farkını anlatabilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hakkaten prens cok maymun :) para neler yaptırıyo işte ne iyi ornegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Kendisi şehrazat kadar olamadi , onun geceliği 300 bin dolarken, kendisi aylık 1 milyon dolar muhammen bedel ile değerlendirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 fedecim, Benjamin Franklin anlatiyo iste gozumuze soka soka farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 viziteye 20-30 lira alırsan o. olrsun abi. 1 milyon dolar alınca pirenses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 prensin tipe bak . ben aldım karıyı götürüom sende ölee bakarsın seklinde bi ifadeyle bakmış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar