Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

petimin training points i artmıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
loyalty başına her lvl 1 puan alır. yani lvl 6 loyaltyli pet her lvl 6 training point alıyor

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 18:28 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
emin misin?armor u çok faydalı buluyodum ben?Bide öğrettiğim yetenekleri untrain edip tplerimi geri alabiliyor muyum?peki saldırı yeteneklerini son rank a getirmeye yetiyor mu?

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 00:11 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eğer sadece farmingde kullanacaksan peti,o zaman armour-stamina öğretmek yararlı

ama avoidance,resistancelar,pete hayatta kalmak için daha çok şans veriyor.

stamina-armour eğitimler çoook tp istiyor,1600 armur için 175 tp isitoyr mesela.

evet son ranklere kadar alıyor.
Mesaj tarihi:
Ben pvp yapmadım hunterlka pek o yüzden armor ve hpye vermiştim farmda en rahat secenekler diye. Ama pvp yapıcaksan herhalde en akıllıcası resistlere abanmak gerisi çok farketmez.
Mesaj tarihi:
tüm bilgiler için teşekkürler bide farklı bi sorum var ayrı topic açmayayım.Hunter için en iyi leatherworking bölümü ne?dragonscale?tribal?bide lw ile drop itemlar kadar kaliteli dişe dokunur şeyler yapılabilir mi?
p.s agility gitmek isstiyom
Mesaj tarihi:
Kendine bişiler yapıp kullanacak ve LW ile ciddi para yapıcam ama eşşek gibi zaman ayırıp farm falan kasarım diyorsan LW git yok sadece para kazanmak istiyorum ben diyosan LW yerine mining herb ikilisi daha kolay kısa karlı iş.
  • Yeni Oluştur...