St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Kendim lvl 35 im petimde 35.Petin loyaltysini hep yeşil tutuyorum ama 3 gündür grinding yapmama rağmen training points i 14 te takıldı.Neden olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Xp alıyor olman lazım yoksa pette training point almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 xp alıyorum ama?petimde alıyor hatta benden fazla alıyor hayvancağız bekliyo lvl atlamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Belki de o lvl için olabilecek max pointi aldı yeni lvl alınca yeni point alabilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hmm belli levelda alabileceği tp sınırlı mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 loyalty'si 6 mı? ondan da kaynaklanıyor olabilir yeni tamelediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 loyalty 6ise sadece levellamaktan tp alır.3gün grind yaptıysan petle çoktan loyalty 6olmuştur zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hmm evt şimdi baktımda loyaltysi 6 :De peki artmıcak mı loyalty daha fazla?petim artık sadece level atlıyınca mı tp alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evet aynen öyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 peki level atlayınca otomatikmen mi artacak yoksa gene sataşması mı lazım birilerine?bide ne kadar artacak her levelda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 loyalty başına her lvl 1 puan alır. yani lvl 6 loyaltyli pet her lvl 6 training point alıyor [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 18:28 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 neden o kadar az ya öğretecek o kadar yetenek varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 toplamds 350 geliyor yetiyor ya her resistance 90 yapar,2 tane saldırı becersisi+dash öğretebiliyorsun sta ve armour bonusları çok tp alıp az şey sunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 emin misin?armor u çok faydalı buluyodum ben?Bide öğrettiğim yetenekleri untrain edip tplerimi geri alabiliyor muyum?peki saldırı yeteneklerini son rank a getirmeye yetiyor mu? [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 00:11 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 eğer sadece farmingde kullanacaksan peti,o zaman armour-stamina öğretmek yararlı ama avoidance,resistancelar,pete hayatta kalmak için daha çok şans veriyor. stamina-armour eğitimler çoook tp istiyor,1600 armur için 175 tp isitoyr mesela. evet son ranklere kadar alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 peki ulaşılabilecek bu puan bütün petler için sabit mi?Mesela lvl 70 bi pet tamelersem onun da 350 puanı olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Petlerin training pointleri eşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 abso sen nası bi dağıtım yaptın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ben pvp yapmadım hunterlka pek o yüzden armor ve hpye vermiştim farmda en rahat secenekler diye. Ama pvp yapıcaksan herhalde en akıllıcası resistlere abanmak gerisi çok farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tüm bilgiler için teşekkürler bide farklı bi sorum var ayrı topic açmayayım.Hunter için en iyi leatherworking bölümü ne?dragonscale?tribal?bide lw ile drop itemlar kadar kaliteli dişe dokunur şeyler yapılabilir mi? p.s agility gitmek isstiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Kendine bişiler yapıp kullanacak ve LW ile ciddi para yapıcam ama eşşek gibi zaman ayırıp farm falan kasarım diyorsan LW git yok sadece para kazanmak istiyorum ben diyosan LW yerine mining herb ikilisi daha kolay kısa karlı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 peki hangi alanında uzmanlaşayım onu soruyorum zaten lw gidiyom kullanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 LW değilim bilmiyorum ne AHde para eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 dragonscale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 dragonscale de agility veren itemlar yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar