Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eu, us ve lag duruum hakkinda bi kac soru..

Roni

Öne çıkan mesajlar

Ben ve bir kaç arkadaşım daoca başlamayı düsünüyoruz.
Oyun hakkında ana bilgiler ve forumlardan edindiğim bilgiler dogrultusunda 0'ın biraz ustundeyim diyebilirim :P
ancak daha önce kimsenin lag yada pingler hakkında bir yazısı ile karşılaşmadım.Bilgisayar durumlarımız oyunu rahatlıkla kaldırabilecek kapasitede (p4 2.4 512 ram 128mb ekrankartı 40gb hd) beni tek düşündüren kısmı dediğim gibi bağlantı.

ben kadıkoy moda tarafında oturmaktayım ve 64/16 kablonet abonesiyim.Bu bolgelerden oynayan birileri varsa ise yada yakınlardan, bana lag durumu ve oyunun ne kadarlık baglantıda rahat(lagsız) calısabildigini soylemesine ihtiyacım var ki ona gore baglantı hızımı arttırabilirim.

Birde başlıkta belirttiğim gibi avrupa sunucularında mı yoksa us sunucularında mı pingler daha düşük ?

Sagolun şimdiden..

[Bu mesaj Roni tarafından 06 October 2003 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Roni sen bu sistemle oyunun keyfini ciddi ciddi çıkarabilirsin.
bende p3 800,gf4 440mx,256ddram ile rahatça oynuodum ama kalabalık RvRlerde kasıyodu. Bağlantım da seninle aynı. EU da gayet güzel oynayabilirsin pingin de ortalama 160-170 olur benim gibi. (Excalibur) . hiç kafana takma yani ;)[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive)
Sosyal ağlarda paylaş

Cok sagolun bilgiler icin.
Bir sorum daha var.Verdigim sistemde 2 bilg var odamda network durumda switch ile.
Ultima oynarken aynı ekrana girebiliyorduk kardeşimle fakat is actiona gelince kıpırdayamıyorduk.donup kalıyorduk 2mizde.
ama tek basımıza girdigimizde actionda flm sorun yasamıyorduk.
Daocda da boyle mi olur ?
yani aynı ekrana girdigimizde rvr de kitlenirmiyiz deneyen varmı 64/16 ile boyle birseyi ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben tek bilgisayardan 2 acc açıyorum. tek bir frame atlamıyor. ama denemek lazım tabi. bi de şu var ultima online artık eski bir teknoloji. yeni oyunlarda lag durumu çok farklı. daha az hissettirmek için ellerinden geleni yapmışlar.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...