Roni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ben ve bir kaç arkadaşım daoca başlamayı düsünüyoruz. Oyun hakkında ana bilgiler ve forumlardan edindiğim bilgiler dogrultusunda 0'ın biraz ustundeyim diyebilirim :P ancak daha önce kimsenin lag yada pingler hakkında bir yazısı ile karşılaşmadım.Bilgisayar durumlarımız oyunu rahatlıkla kaldırabilecek kapasitede (p4 2.4 512 ram 128mb ekrankartı 40gb hd) beni tek düşündüren kısmı dediğim gibi bağlantı. ben kadıkoy moda tarafında oturmaktayım ve 64/16 kablonet abonesiyim.Bu bolgelerden oynayan birileri varsa ise yada yakınlardan, bana lag durumu ve oyunun ne kadarlık baglantıda rahat(lagsız) calısabildigini soylemesine ihtiyacım var ki ona gore baglantı hızımı arttırabilirim. Birde başlıkta belirttiğim gibi avrupa sunucularında mı yoksa us sunucularında mı pingler daha düşük ? Sagolun şimdiden.. [Bu mesaj Roni tarafından 06 October 2003 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 geceleri us baya dolu oluyo. e haliyle geceleri kablonet'inde pingleri 10-20 arasinda oluyo.. bu yuzden server'ın en dolu zamaninda rahat rahat oynarsin sorun cikmaz merak etme. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 peki bu verdigin pingler sabit mi ? yani savasırken yada coklu bir ortamda bulunurken de boyle mi?[hline]Champion of Arcia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 kablonette sorun olmadigi surece boyle. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 thanatos ttnet pinglerini söylüyor geceleride gündüzleride gayet rahat oluyor tabi ttnet pinglerin düşük olduğu sürece.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Roni sen bu sistemle oyunun keyfini ciddi ciddi çıkarabilirsin. bende p3 800,gf4 440mx,256ddram ile rahatça oynuodum ama kalabalık RvRlerde kasıyodu. Bağlantım da seninle aynı. EU da gayet güzel oynayabilirsin pingin de ortalama 160-170 olur benim gibi. (Excalibur) . hiç kafana takma yani ;)[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 US server larında patch ler daha ilerde, daha köklü guild var, lag da daha azdır. En iyi seçim...[hline]Borges light chanter lvl50 Verdant Animist lvl41 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Cok sagolun bilgiler icin. Bir sorum daha var.Verdigim sistemde 2 bilg var odamda network durumda switch ile. Ultima oynarken aynı ekrana girebiliyorduk kardeşimle fakat is actiona gelince kıpırdayamıyorduk.donup kalıyorduk 2mizde. ama tek basımıza girdigimizde actionda flm sorun yasamıyorduk. Daocda da boyle mi olur ? yani aynı ekrana girdigimizde rvr de kitlenirmiyiz deneyen varmı 64/16 ile boyle birseyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ben tek bilgisayardan 2 acc açıyorum. tek bir frame atlamıyor. ama denemek lazım tabi. bi de şu var ultima online artık eski bir teknoloji. yeni oyunlarda lag durumu çok farklı. daha az hissettirmek için ellerinden geleni yapmışlar.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Benim bağlantım 1 hafta önceye kadar dial-up 28.800 ve 31.200 arasında değişiyordu. Şimdi 45.000+ ile bağlanıyorum. 28.800 le bile 3 yeşil oynuyodum. Çok nadir kötüleşiyordu bağlantı. Sen kabloyla sorun yaşamazsın.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar