Poaco Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Arkadaşlar su anda cogu expansion bedava oldu yani SI TOA CATACOMBS ücretsiz olarak gelıyo.. acc 'ta bedava olduguna gore.. aylık ucret 14.99$.. eger almak ıstersenız son 2 . cıkan xp var.. yani Darkness Rising ve Labyrinth of the Minotaur 2si 29.99 $ kısa zaman ıcınde nf degısıklıkleride geliyo cok daha guzel olucek eminim. Merlin / Midgard'ta ufak bi turk guildimiz var.. gayet iyi gidiyo nese ... rvr ye donmem lazım aiih :D [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 04:26 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ]
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 nası eskisi kadar güzel mi onu söyle
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Az once merak ettim serverlarda kac kisi var soyle bir baktimda excal clusterda 130,classic te 250 ,sanirim hafta sonlari daha fazla oluyor ama nerde o2k-3k playerlar..
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 said: nası eskisi kadar güzel mi onu söyle sorumu bu tabikide :D
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bu arada o nerde o2k-3k playerlar.. US te var clusterlarda gece 1500+ classic 2200 goruyor.
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 guildin adını char isimlerini yazarmısınız
dogums Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 biz merlin midgardda 5 turk can cekisirken siz nerelerdeydiniz...oyunu biraktik herkes merlin midgarda akti
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ücretsiz derken bedava mı anlamadım şimdi bu yazıdan. yoksa çekmesimi bedava ?
Ezmode Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 oyn bedava bnm 40 euro ödedgm seyler zmmnda smdi bedava =) oyn cok keyflı hala yanlz süper olmş herşey ve lag 0 hala hic bu kadar lagsz bi oyn görmedm ya senelerdr bn hala oynamak istiyorm ama tanıdık kmse yok o yuzden cnm istemiyor patiden 3-4 kişi başlıyalm ksalım istersenz artk exp falanda kolay.
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bedava derken cdkey gerekmiyormu yani oyunu direkt netten çeksem ve siteye girip acc yaratsam oynayabilirmiyim daoc un sitesinin adresi nedir daoc hakkında hiç ama hiç bişi bilmiyorum wow oynuyordum 3 ay once bıraktım ve kesinlikle artık nefret eder oldum belki daocla daha once tanışmam gerekirdi geç kaldım sanırım daocu kurup bian once başlamak istiyorum oyunu yüklemek acc yaratmak ve bilmediğim bazı şeyleri öğrendiğim zaman bende başlıyacağım
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Site adresi bu Herald bölümünde bolca bilgi edinebilirsin Oyunun kendisinden başka şu paketler var (çıkış sırasına göre): Shrouded Isles (Bedava) Trials of Atlantis (Bedava) Catacombs (Bedava) Darkness Rising Labyinth of the Minotaur Bütün paketler oyunun kendi sitesinden indirilebiliyor. Başka bilgiye ihtiyacın varsa burdan veya özelden iletebilirsin.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Eskiden camelot.exe ve realm bilgilerinin oldugu bir dosyayi calistirinca clientin kalanini komple download ederdi, hala oluyo mu oyle? Oluyosa biri bana EU Catacombs clienti icin o iki dosyayi yollayabilir mi?
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 internetten zaten update.exe dosyasini indiriyorsun 600kb bisi. onu calistirinca update seklinde butun oyunu indiriyor. onun disinda su anda labirent disindakiler hepsi beles.
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ya oyununun bütün yazılımlarını resmi siteden indirebiliyorsun, yasal ama en azından resmi serverlarda oynamak için clienttan son 2 paketi açtırman gerekiyor. Sadece Labyrinth değil, daha önce de belirttiğim gibi Darkness Rising ve Labyrinth paketleri lazım. Bir de EU için istemişsin ama eğer EU resmi serverlarda oynayacaksan, serverların boşluğundan ötürü önermem. US serverlarında Classiclerde oynayan (şu an için) 1700 civarı kişi ve Normal serverlardan Killibury'de oynayan 1300 civarı oyuncu var. Eski Excalibur gibi değil ortalık ama bence güzel bu clussterların yoğunluğu. Edit: EU serverlarında Darkness Rising beleş yapılmış ama orda oynamak istemem çünkü şu anda Excalibur'da 38 kişi var :(
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 EU serverlarinda bitek alman serverlari hareketli avalon da 1000+ kisi falan oluyor ama almancasida cekilmez :)
Öne çıkan mesajlar