FiXxXeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Suanda singpur havaalanindayim 10 saat icinde avustralyaya ucucam oraya okumaya gidiyorumda neyse burda havaalaninda adamlar belese broadband internet veriyolar istedigin kadar gir laptopumu bagladim networklerine giriyorum. 250kb ile dl edebiliyorum:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 evet hava alanlarinda o gaz var.. sende gormemis bir turk kardesimiz olarak bizi oralarda iyi temsil et emi :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Hehe ben Singapur'da daha önce bulundum delirmiş bir ülkedir. Geçerli olan kuralları görünce inanamayacaksın kulaklarına.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 woot! ne guselmi$. acaba biz turkiye'de bu gunleri gorebilecekmiyiz? ehe.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Bizde de beyoglunda kablosuz internet olayı var. O da bir şey mi yani. Ben de Singapuru bir şey zannederdim. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar