Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ne gibi eternal anlayamadım bi daha alayım [spo][/spo] [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 18:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Kızlarda Zayıf olmak problem degil diyorum sen kilolu kadınları koymussun oraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Güzel sanatlar için olan sınavların gereklilikleri nelerdir nasıl başvurulur? Konservatuvar için olan sınavların gereklilikleri nelerdir nasıl başvurulur? bu sorularada bir cevap alabilirmiyim bilen varsa yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 valla archangelcım sende ne çakal adamsın tek topikte herturlu sorununu cözme peşindesin.ama yok ii ii patiyi böle ekonomik kullanmak lazım takdir edeyorum.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben anlamam said: kızlarda kilo o kadar problem degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Eğitim bölümünde konu açsan daha uygun olur bence:) Yani burda tam net bir cevap alabileceğin kesin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ok tesekkurler oraya ayrı bir topic açıyorum bu arada fark etmeden spam yapmışım sorry [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 13:39 tarihinde, ArchangelTanwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bazı insanların metabolizmaları hızlı çalışır ve bu durum gayet doğaldır.zaten yaş 21 ten sonra vücut oturmaya başladığı için gerekli enerjiyi alır gerisini koy verir buda direk kilo anlamına geliyor.Hiç bir şey yapma kesinlikle yukarda yazdıkları gibi aman sigara gece 11 den sonra yağlı yiyecek derdine girme hiç birisi güzel ve yararlı şeyler yazmamış.Vücudun araba motoru değil istediğin gibi davranısın ileride sıkıntı çekmek istemiyorsan sadece vücudunun gereksinim duyduğu şeyleri yap.yaşın 18 i geçtikten sonra body yapabilirsin biraz kas geliştirirsen iyi olur. Onun dışında lütfen saçma sapan gereksiz şeyler yazmayın söz konusu sağlık dalgası olmaz. ha birde bende senin gibiydim şimdi dert yanmaya başladım artık kilo alıyorum çünkü:/.ama yukardakilerin dedikleri gibide abik gubik şeyler yapmadım. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:05 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar