Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burgaz'lı Olmak!!!

mexinth

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bilmem farkında mısınz haberlerde ada yanıyor diyorlar. Biz yazın hep Burgaza gideriz ve şu an çıldırıyorum. Adaya gidene kadar yangın ya söner ya ada yanar dediler bana.
Bu yangın nasıl söndürülür?
Adaya gidip sivil savunma olarak yardım etmek istiyorum ama her yönden yanıyor adamız.
Sosyal ağlarda paylaş

Evlere de sıçramış her ne kadar Kınalıadada olsam da Burgaz gibi bi adanın kaybolması çok kötü olur ..Abi bu adalar İstanbulun akciğerleri Kınalı hariç:) Lodos yüzünden maalesef durdurulamıyormuş...[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

vasıfsız orman arazisi olamaz adalarda, adalar sit alanıdır, eski evlere restorasyon izni ancak çıkıyor. Sittim sene barındırmaz ada halkı eğer o tip insanlar gelirse.

Arada cmtsi gecesi 3 gibi tophaneden çıktım arabayla barbaros - balmumcuya geldiğimde ortaköyde bir ev yanıyordu , 100 senelik. Eğer bunlar kastiyse hep hepsinin gözünü toprak doyursun diyorum.

[Bu mesaj mexinth tarafından 06 October 2003 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrendiğime göre bizim evleri 3 metreyle sıyırmış alevler, yollarda birden yerden alevler çıkıyormuş, lav silahı gibi. Yerleri yalıyormuş alevler. Komşu saolsun etrafı suladı hortumla, kuru çalı çırpı bırakmamış.
Hala yanıyorda, yağmur bekleniyor, yağarsa biter yangın umudundayız.
Sönecekte sönmesine, adada yüzyıllık ağaçlar vardı, bazıları 300 , 400 yaşında filan.
Neyseki 705 yaşında ki çınar yanmadı. Of ki ne of..
Sosyal ağlarda paylaş

yangın kontrol altına alınmış demin öyle dedi televizyon

gündüz uyuduğumdan hiç görüntü göremedim de adalarda en azından bizimkinde (kınalı) yeterince itfaye teşkilatı var, trafik gibi itfayeyi rahatsız eden bi sorun da yok.tabii ahşap ev ve evlerin birbirine çok yakın olması kötü.öbür adalarda da durum aynıdır herhalde[hline]VADAAA !
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu rezillik ya..

Bir ülke de aynı anda 8 farklı yerde yangın çıkar mı ?? Ya nefret ediyorsunuz bizden de, bizi yok edeceğiz diye ormanları yok ediyorsunuz..

......[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

1. senaryo ; Denyo sabotajcılar demişlerdi yakalım bir parça gecekondu kurar yerleşiriz, sonra villa yaptırırız araziye karşılık köşeyi döneriz filan diye.
Gerzek oğlu gerzekler, adalar sit alanı.

2. senaryo ; pislik olsun diye yaktılar. Haince bir şekilde...

Adaya giden komşumuzdan telefon geldi. Adayı tanıyamazsın diyor adam. Çok kötüymüş çok ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...