mexinth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Arkadaşlar bilmem farkında mısınz haberlerde ada yanıyor diyorlar. Biz yazın hep Burgaza gideriz ve şu an çıldırıyorum. Adaya gidene kadar yangın ya söner ya ada yanar dediler bana. Bu yangın nasıl söndürülür? Adaya gidip sivil savunma olarak yardım etmek istiyorum ama her yönden yanıyor adamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Geçmiş olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Evlere de sıçramış her ne kadar Kınalıadada olsam da Burgaz gibi bi adanın kaybolması çok kötü olur ..Abi bu adalar İstanbulun akciğerleri Kınalı hariç:) Lodos yüzünden maalesef durdurulamıyormuş...[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Gitmek istiyorum ama gitme diyorlar, adadakilerde gelme diyor. Duman çok kötüymüş. İşallah kurtarırlar adayı diyorum. Lodostan kıvılcımlar sıçrayıp çatıları, bahçeleriyakıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Çok kötü çok. adalar da yanarsa istanbulun olayı biter... bu arada vasıfsız orman arazilerini satmaya kalkarlarsa bütün adaların kaderi bu olucak demeden de edemiyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Gecmis olsun Simdi duydum bugun Turkiye'nin 8 bolgesinde birden orman yangini yasaniyormus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 vasıfsız orman arazisi olamaz adalarda, adalar sit alanıdır, eski evlere restorasyon izni ancak çıkıyor. Sittim sene barındırmaz ada halkı eğer o tip insanlar gelirse. Arada cmtsi gecesi 3 gibi tophaneden çıktım arabayla barbaros - balmumcuya geldiğimde ortaköyde bir ev yanıyordu , 100 senelik. Eğer bunlar kastiyse hep hepsinin gözünü toprak doyursun diyorum. [Bu mesaj mexinth tarafından 06 October 2003 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 TVden izledim birazda yazık güzelim ormanlara yazık orda yaşayan insanlara. Birkaç ev yavaştan yanıyordu TVde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Feci birşey ya... 8 yerde birden cidden şaşırdım ya pff...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Orman arazisinin vasıfsızı olur mu? Hala devam ediyormuymuş yangın?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bende şimdi eve geldim caddebostan sahilindeydim baya bi yanıyordu inanılmaz büük dumanlar maltepenin üstünden geçiodu yani aşaa yukarı maltepemi orası bilmiorum yani sonuç olarak baya bi kötüydü adanın hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Öğrendiğime göre bizim evleri 3 metreyle sıyırmış alevler, yollarda birden yerden alevler çıkıyormuş, lav silahı gibi. Yerleri yalıyormuş alevler. Komşu saolsun etrafı suladı hortumla, kuru çalı çırpı bırakmamış. Hala yanıyorda, yağmur bekleniyor, yağarsa biter yangın umudundayız. Sönecekte sönmesine, adada yüzyıllık ağaçlar vardı, bazıları 300 , 400 yaşında filan. Neyseki 705 yaşında ki çınar yanmadı. Of ki ne of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Çok geçmiş olsun...[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 saolun arkadaşlar... Kimse yaşamasın böyle şeyler of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yangın kontrol altına alınmış demin öyle dedi televizyon gündüz uyuduğumdan hiç görüntü göremedim de adalarda en azından bizimkinde (kınalı) yeterince itfaye teşkilatı var, trafik gibi itfayeyi rahatsız eden bi sorun da yok.tabii ahşap ev ve evlerin birbirine çok yakın olması kötü.öbür adalarda da durum aynıdır herhalde[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Nedir bu rezillik ya.. Bir ülke de aynı anda 8 farklı yerde yangın çıkar mı ?? Ya nefret ediyorsunuz bizden de, bizi yok edeceğiz diye ormanları yok ediyorsunuz.. ......[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ben böle ülkeyi şapiim. koskoca istanbulda 2 tane mi yangın söndürme helikopteri olur? hatta hiç mi olmaz da başka illerden mi gelir bu helikopterler? deliricem ya, bıktım şu rezilliklerden[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Son haberlere göre, adada parça parça ufalmış yangınlar devam ediyor. Adanın ormanlık alanının tamamına yakını tahrip edilmiş. Kınalı kadar oldu adamız. Ve malesef sabotaj yangını. Beddualarınıza başlayın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 kınalıyla alıp veremediğin nedir onu anlayamadım ?[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yok ağaçsızlık açısından dedim. Kınalıda ormanlık arazi yok ya ona benzedi yani demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yazık oldu ormana. Şimdi 20 tane yangın uçağı alırlar ama olan oldu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 1. senaryo ; Denyo sabotajcılar demişlerdi yakalım bir parça gecekondu kurar yerleşiriz, sonra villa yaptırırız araziye karşılık köşeyi döneriz filan diye. Gerzek oğlu gerzekler, adalar sit alanı. 2. senaryo ; pislik olsun diye yaktılar. Haince bir şekilde... Adaya giden komşumuzdan telefon geldi. Adayı tanıyamazsın diyor adam. Çok kötüymüş çok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar