Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free shop'tan neler alınabilir.

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

hmm kokou için öncelikle sosyetik bir mağazaya gidilir itina ile koku beğenilir. Sonra http://www.atu.com.tr/TR/index.aspx dan fiyatına bakılır, gelicek olan kişiye söylenir. Gelicek kişi çıkış yaptığı ülkeden aynı ürüne ve fiyatına bakar (çünkü bazı ürünler yurtdışı duty free ler arasında farklılık gösterir). Ucuz ise yurtdışı duty free den, pahalı ise türkiye duty free den alır.
Tabii bazı ülkeler yeni yönelgeye göre uçağa alınan sıvı miktarına sınırlama ve şeffaf kutuda bulundurma zorunluluğu getiriyor, özellikle avrupa birliği ülkeleri. Söyle bişi buldum Atu nun sayfasında "Avrupa Birliği Ülkeleri, ABD, Kanada, İsviçre, Norveç veya İzlanda havalimanlarından kalkan bağlantılı bir uçuşunuz var ise, duty free mağazalarından satın aldığınız, 100ml’i aşan miktardaki likit (parfüm, kozmetik,içecek) ürünlerinizin el bagajınıza alınmasına müsade edilmeyecektir.

Yeni Güvenlik kuralları gereğince, bu bağlantılı uçuşlarda sadece ambalajları maksimum 100ml’lik likit ürünün el bagajında taşınmasına müsade edilecektir. Tüm maksimum 100ml’lik ambalajlı likit ürünler , duty free mağazamızdan temin edebileceğiniz, 1 litre ebatlı, şeffaf, açılıp kapanabilir, plastik poşetlerde taşınabilecektir.

Belirtilen ülkelerden bağlantılı uçuşu bulunmayan ve farklı ülkelere seyahat eden yolcuların alışverişleri, uygulanan ülke limitleri dahilinde serbesttir."

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 18:16 tarihinde, Gallant tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

absolute (raspbery) 12 avroya aldıgımı biliyorum amsterdamdaki duty freeden turkiyede 44 lira idi.seveniysen al derim hoş bir lezzet.guylian cikolata bulması normalde zor bişi pek lezzetli onu da al derim..be delicious ı da sevgiline al derim zaten üretimi durdu sadece duty freelerde var..

tum bunlar dısında gittiğin ulkenin markaları havalimanında daha ucuz..packred bell mp3 calar aldımdı ben bacıma.ama lubnanı nesi meshur bu anlamda bilmiremm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...