Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Hayır kendimi anlatmayacağım, "ben"den kastım, vücuttaki benler. Şimdi, benim göbek deliğimin iki yanında simetrik olarak iki tane ben var kendimi bildim bileli. Sağ taraftaki arkadaş son 2-3 günde ciddi bir büyüme gösterdi, ayrıca kaşınıyor fena halde. Sağdan soldan duyduğum -ve ne kadar gerçekçi olduğunu bilmediğim- söylentilere göre, oynamamak lazımmış. Oynamıyorum ben de haliyle ama nedir yani bunun olayı? Göbek kanseri mi olduk lan yoksa? Anam...
utopia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 git bi doktora görün jos. benler fena şeylerin habercisi olabilir. ha hiçbir şey olmayabilir de; ama kaşıma, yolma, oynama, git doktora. şakaya gelmez. bir de göbek kanseri nedir ya auehuehauh. olay ciddi ama buna çok güldüm yani, söylemeden geçemeyeceğim d:
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 her ben cidden kanser riskidir. düşük ihtimal de olsa. sen üşenme bi dermatoloğa git emre
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 eger denize fln girdiysen,suyla beraber sıcak yediysen yani teninin üstüne o da ben leri büyütüyor-muş-
Razien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Doktora gitme ve kanser terimini literatüründen kaldır.Bol bol komedi dizisi izle.Tercihen friends,avrupa yakası(burhan),sünger bob...vb.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Olur olur valla, göbekte ben çıkarsa, ne kanseri olucam başka? =P İyiden iyiye rahatsız ediyor valla, kaşıntı, sürekli bir kızarıklık... Boş bir zaman bulup görünmek lazım bir doktora.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 güneşte biraz uzun süre kalınca kızarıyor büyüyor biraz haliyle kaşınıyor ,doktora görün genede
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Basurun habercisidir göbekte çıkan ben .
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Kanser deseydin daha iyiydi Kaan...
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 benlerdeki şekil şemal değişikliği ciddi sorunların habercisi olabilir. doktora görün kafayı da fazla takma, hadi bakayım. sıradaki gelsin, bi de bana bi klinik açın.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hmm deri kanseri görmek istemezsiniz, en çirkin kanserlerden biri. et benlerinin hepsi genelde iyi huylu kanser zaten. et beni falan çıkabilir orda :p
Öne çıkan mesajlar