Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Hayır kendimi anlatmayacağım, "ben"den kastım, vücuttaki benler. Şimdi, benim göbek deliğimin iki yanında simetrik olarak iki tane ben var kendimi bildim bileli. Sağ taraftaki arkadaş son 2-3 günde ciddi bir büyüme gösterdi, ayrıca kaşınıyor fena halde. Sağdan soldan duyduğum -ve ne kadar gerçekçi olduğunu bilmediğim- söylentilere göre, oynamamak lazımmış. Oynamıyorum ben de haliyle ama nedir yani bunun olayı? Göbek kanseri mi olduk lan yoksa? Anam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 git bi doktora görün jos. benler fena şeylerin habercisi olabilir. ha hiçbir şey olmayabilir de; ama kaşıma, yolma, oynama, git doktora. şakaya gelmez. bir de göbek kanseri nedir ya auehuehauh. olay ciddi ama buna çok güldüm yani, söylemeden geçemeyeceğim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 her ben cidden kanser riskidir. düşük ihtimal de olsa. sen üşenme bi dermatoloğa git emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 eger denize fln girdiysen,suyla beraber sıcak yediysen yani teninin üstüne o da ben leri büyütüyor-muş- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Doktora gitme ve kanser terimini literatüründen kaldır.Bol bol komedi dizisi izle.Tercihen friends,avrupa yakası(burhan),sünger bob...vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Olur olur valla, göbekte ben çıkarsa, ne kanseri olucam başka? =P İyiden iyiye rahatsız ediyor valla, kaşıntı, sürekli bir kızarıklık... Boş bir zaman bulup görünmek lazım bir doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 güneşte biraz uzun süre kalınca kızarıyor büyüyor biraz haliyle kaşınıyor ,doktora görün genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Basurun habercisidir göbekte çıkan ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Kanser deseydin daha iyiydi Kaan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 benlerdeki şekil şemal değişikliği ciddi sorunların habercisi olabilir. doktora görün kafayı da fazla takma, hadi bakayım. sıradaki gelsin, bi de bana bi klinik açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hmm deri kanseri görmek istemezsiniz, en çirkin kanserlerden biri. et benlerinin hepsi genelde iyi huylu kanser zaten. et beni falan çıkabilir orda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar