fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 memlekete geldim. evde olduğu gibi burda da ne idüğü belirsiz net buldum. kullanıyorum ballıyım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 heh bende yazlıkta 56k ile laptop'la :( arada kafeye gidiyorum oradaki çakalda saati 2.5 milyondan 256k net geçiriyor.Başka kafede yok ki ... Yazlık mekanların a.q 20 gün için adsl bağlatmakta istemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 şu açıdan bak birde ; interneti olmayan yazlığımız yok mesela //,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Yazliga gitmissin hala net baglantisi dusuk hizli bilmem ne,, gez eglen kardesim. Yazliga gitmenin manasi bu degilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Yalnız "mıyım" ayrı yazılır fede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hakkten ya yazlıkta netle ne işin var ben de onu anlamadım git eelen gitar çalanları dinle denize gir bira iç vodka iç bişi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar