Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 selam tek başına mondain's legacy'i kurdum. patch yapmadım daha. aşağıdakini yaptım sonra bu oluyor ne yapmalıyım ?? [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 19:01 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 19:02 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 19:04 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 19:06 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 linkleri yok büyük hallerini göremiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yaptın sonunda 4 kere güncelleyerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 dili ENG yapmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 client ile ilgili bir sorun var herhalde. patch durumun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 direk clientı açıp patch yapacam sanrıım nereye kadar yapma mgerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Applying patch patchuoml_win32_5-0-2d.rtp en son bunu söyledi pardon spam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 sona kadar gitsen en iyisi. razorun en son versiyonunu da indirdiğinden emin ol. client açılıyor mu bu arada arka planda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bence uo nun kurulduğu yer doğru belirtilmemiş gibi =) ama emin değilim bi kontrol et istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 sorun UO patch'iymiş aynı sorunu yaşayanlara duyurulur. Halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 patchlerde sorun var tüm patchleri yükleyemiyor eğer sen default yükleyeceği directory'i değiştirirsen.Install ederken c:program filesEAUO gibi bir yere yüklemek istiyor.Bunu bu şeklide yaparsan patch sorunu çekmezsin.yok ille d'ye yükleyecem dersen ilk önce c'ye yükle patchleri yap,oyuna girebiliyor musun test et.Herşey sorunsuzsa c:deki tüm folderı kopyala daha sonra uô'yu d:'ye yükle ve kopyaladığın folderı aynen d'dekinin üzerine yapıştır.Problemsiz çalışacaktır.Client hatası patch hatası çekenler için de çözüm yoludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben e: ye kurup patch yaptım. ama uo nun patch programı her zaman hatalıydı, bazen sapıtıyor, yeniden yüklemeniz gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 na bendede bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 orda 2d client yazıo ya onu 3d yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 3d client yapma imkanı yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 C:ye çekmek yerine uo folderine gidip uopatch.exeye çift tıklamak da işe yarıyormuş... En azından bende işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 edit:hallettim [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 04:22 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Diappear ee enasıl yaptin anlatsaydin da ayni sorunu olanlara (benim gibi) yardimin olsaydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar