Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 abi sizi uyarmaya çalıştım.. iptal dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 o gelip de sonradan kaçan arkadaş kimdi onu da bi öğrenelim, pati orgy yapıcaz sizden, laf salatası yapmayın [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 07:32 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ulan yarın değil miydi o... lannn .. yine tarih karıştırdım... [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:38 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bak karıstıran var iste:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Abi geliyordum, ama ruh halim değişti evde depresif ome modlarda balkondan dışarıyı izliyorum. WoW falan da oynamıyorum. Öyle garip oldu işte. Hem 6'ya kaydıgından haberim yok 7'si biliyordum ben. Tekrar özür, acısını çıkarırız. Edit: Oha işkencecilerin başı Silmarwen. boku yidik, msn'de offline olma vaktidir vakit. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:13 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 gördük zaten direk zın diye deparı attın engelledin adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ya abi arenanın ortasında ''Dırıdın! Dırıdın!'' ediyor, yavaşlatıyor, fps uyuzlaşıyor. Onun haricinde her türlü geyige açık bir insanım lütfen. Edit: Keyboard went mad. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:22 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Haftada bir lan party yapmaya kalkarsanız patlar işte böyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Silmarwen var, niye gelelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ben hergun lan partydeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Eylüle kadar sakin olun herkes tatilden geldiğinde patlatırız birde ilaç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yapıyormuyuz Eylül'de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yaparız ama eylül sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar