Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 demin bankada bes dakikalıgına away oldum.geldigimde fake account açmış birisi ismi "dfgdg" bombayla beni öldürmüs,mare ime saldırmıs falan. fake hesapla dolaştığı için bu ezik-annesiz birlesiminin banlanmasını talep ediyorum.yetkililer arastırsın kendi hesabıysa eğer gereksizliğinden ötürü çok sövdüm bilgisayar başında kulakları cınlıyordur.
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben yeni mare tamelerim sorun degil,yaptıgı eziklik bilinsin bir kural dışılık varsa ceza alması için açtım bu konuyu. böyle hareketlere girdigine göre gercek hayatında ezik kompleksleriyle boğuşan birisi olduğu kesin.eğer bir sorunu varsa gelsin kendisiyle pvp yapalım böyle hareketler çok ofsayt.
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Etik açıdan haklısın fakat adamın yaptığı teknik açıdan oyun kuralları içerisinde. karakter adı sdfgd olabilir. alchemist açabilir. istediğine saldırabilir. geçmiş olsun.
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 evet o konuda birsey demiyorum.ancak kimse su anda karakter slotlarını harcamaz ve büyük ihtimalle fake bir hesap acıp etraftaki oyuncuları rahatsız etmek amacı. yani oyun oynamak degil salt harrasment üzerine bir hareket yaptı.
Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Rakip taming çetesi yaptı bence sdfsdfsd
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 demek ki neymiş mare ile away olmıycakmışın hohoh :P adamın yaptığı game in bişi bişi yapamazsın :)
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yenisini tameledim zaten lol. benim dedigim fake hesaba karsı bir hırpalama niteligindeydi ama kilitlensin topic it ürür kervan yürür :P [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 16:35 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 in game derler adama. : ). yapacak bişi yok malesef.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bu konu biraz pk beni kesti gibi bir konu olmuş, in game derler dicektim demişler zaten :)
Öne çıkan mesajlar