ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Simdi arkadaslar bir süre önce bilgisayar degisikligi sebebiyle Firefox'un eklentilerini sifrelerini vs. FEBE eklentisi ile yedek alip yeni bilgisayarima aktarmak zorunda kaldim, ve güzelce aktardim hersey yolunda idi, fakat önceden kayitli olan sifrelerimin oldugu sitelerde ne kayitli sifrelerim cikiyor nede yeni sifre kaydedebiliyor. Yani onun disinda önceden ugramadigim sitelerde (sifremin kayitli olmadigi) bir problem olmuyor ve soruyor "abi kaydedelim mi?" diye. Var mi basina böyle bir olay gelmis cözmüs, yada herhangi bir yolunu bilen? [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 23:22 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 febe şifreleri yedeklemiyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Yedekliyordu ama yanlis yedeklemis düzeltemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 febe şifreleri de yedekliyor. options->privacy->passwords->view saved passwords->remove all yaparsan düzelir diye düşünüyorum. yani ayarlar->gizlilik->şifreler->kayıtlı şifreleri göster->tümünü sil gibi bir şey işte benimki ingilizce :) dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Yok zaten orada da gözükmüyor =( ama oradaki listede olmamasina ragmen önceden kayitli oldugun sitelere sifrem sanki kayitliymis gibi yapiyor ama sifreyi otomatik yazmiyor, ben kendim yazinca ise kaydedelim mi abi demiyor. Simdi bu sifrelerin asil tutuldugu bir yer olmasi lazim orada site adresleri var silinmesi gereken bu yüzden engelliyor bunu bir sekilde. Öyle kötü oldu ki devamli girdigim sifremin kayitli sitelere (paticik mesela) artik her girdigimde sifre yazmak zorunda kaliyorum igrenc ya hele paticik deli ediyor sayfalari gezerken logout olup duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar