Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ComicRack Bir kaç gündür bununla okuyorum çizgiromanlarımı. CDipslay'dan çok daha iyi. 0.9.52 geçen hafta yayınlandı. Şu anda bir eksiği yok. İlk yüklediğinizde beyenmezseniz ayarlarıyla oynarak CDisplay ile tamamen aynı çalışmasını bile sağlayabiliyorsunuz(CDisplay tarzı tam-ekran için önce Scroll modu'u sonra Full Screen'i açın sonra F2 ile browser'ı kapayın). Bir Library kuruyor HD'den. Favorilerinizi, okumadıklarınızı, okuduklarınızı, ne zaman ne okuduğunuzu görebiliyor ve arama yapabiliyorsunuz. Sayfaların üzerindeki otomatik düzeltmeleri çok başarılı. Yakınlaştırma var. Pdf de açabiliyor(ben .pdf'leri .cbr'ye çeviriyorum). Çizgi roman 'Save eComic As' ile cbr, cbz, pdf ve jpeg klasörü olarak kaydedebiliyorsunuz. Manga'lar için özel bir modu var. Hangi çizgiromanın en son hangi sayfasını okuduğunuzu hatırlıyor(çok zekidir kendileri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Pdf okumak içinde bunu kullanıyorum artık. Tüm ebook arşivimi pdf yapıp bilgisaya ghostscript'i yükleyince cillop oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Yeni versiyonu çıktı: NEW: Optional delay before browsing to the next page when using the mouse wheel NEW: New fitting mode "Best Fit" NEW: Automatic Background color option NEW: If there's a problem with the database, ComicRack tries to restore a previous version. If this fails, it creates a new one. CHANGE: Saving eComics did save the "Crumbled Paper" page on error conditions instead of erroring out CHANGE: Changed "System Tray" to "Notification Area" BUG: Missing initial filling of folder eComic list if sidebar was hidden BUG: Folder Favorites item was not drawn till thumbnail was created BUG: Paths in Favorite items where cut at the end (instead of ellipsis) BUG: Fixed incompatibility issue with Windows 2000 BUG: Could drag&drop library nodes into itself (crash) BUG: Fixed possible bug when closing editors BUG: ComicRack does now get over a corrupt Database at startup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Cdisplayden sonra baya baya hantal gelmişti bana program. Yani haftada takip ettiğim en fazla 3-4 seri var buna gerek görmedim. Başarılı bir program çok ince düşünülmüş ama dediğim gibi hantal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 çok ram yiyor ama okurken sadece okuduğum ve müzik dinlediğim için bilgisayara yüklenmesi beni pek ilgilendirmiyor. sadece elektrik giderse pil hemen bitmesin diye cdisplay açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Screenshot: [spo][/spo] http://img184.imageshack.us/img184/922/untitledbx7.jpg [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 20:37 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yeni site: http://comicrack.cyolito.com/ Yeni versiyonlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hmm abi ben pek anlamadım ya biraz daha açar mısın.program sadece çizgiromanları açmak için mi?peki çizgiromanları nerden buluyosun?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nette cbz, cbr gibi formatlara dolaşan çizgi romalarda kullanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar