Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skoda Roomster

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Gelecek sene türkiyede'de satışa sunulacaktır herhalde ancak fiyatı hakkında şimdiden kesin bir şey söylemek zor zira avrupada bile anladığım kadarıyla henüz satışı başlamamış, o yüzden fiyat bulamadım. Ancak daha detaylı armakta fayda var. şaağıda bir kaç resim var ancak ben pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ

[Bu mesaj fedaykin tarafından 29 September 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu iş için ayırmayı planladığın bütçe yaklaşık ne kadar?

Bu arada hep demişimdir kadınlar pahalı varlıkar diye, bak birde araba problemi çıktı ;) Şaka bir yana hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün, erkek mi kızmı belli mi yoksa sürpriz olarak son ana mı saklıyorsunuz?

[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ

[Bu mesaj fedaykin tarafından 30 September 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut bu benim belki kişisel görüşüm ancak belirteyim yinede.
Bence Türkiyede yani başka deyişle magandaların yolları istila edip beyaz şahinleri veya mercedes clk ları ile bayan sürücüleri sıkıştırıp kimi zaman bariyerlere çıkarttığı kimi zamanda köprülerden aşşağı uçurdukları bir ülkede yaşıyoruz.

Şahsen bayanların Büyük araç kullanmasından yanayım. Örneğin bir Jeep i sıkıştırmak için biraz daha fazla cesarete ihtiyaçları war magandaların. Direksiyonu üzerlerine kırdığında Tepene çıkacağının altta kalacaklarının farkındalardır heralde..

Yada enazından sıkıştırsa bile üzerine kır nolcak altta kalan o cana geliceine mala gelsin.[hline] V ò d à n
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...