Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Dün TVde bi fuarda gördüm aşık oldum. Tam bayan arabası. TRde satılma zamanı veya fiyatını falan bilen varmı? Arka kapılar arkaya kaymalı, tavan cam ve arka koltuk 75cm ileri geri kayabiliyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Tövbe yarabbim yaa Adam hem bayan arabası diyor, hem çok seviyor... :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: Absolut, 29 September 2003 10:31 tarihinde demiş ki: Dün TVde bi fuarda gördüm aşık oldum. Tam bayan arabası. rofl.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: Absolut, 29 September 2003 10:31 tarihinde demiş ki: Dün TVde bi fuarda gördüm aşık oldum. Tam bayan arabası. rofl[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Gelecek sene türkiyede'de satışa sunulacaktır herhalde ancak fiyatı hakkında şimdiden kesin bir şey söylemek zor zira avrupada bile anladığım kadarıyla henüz satışı başlamamış, o yüzden fiyat bulamadım. Ancak daha detaylı armakta fayda var. şaağıda bir kaç resim var ancak ben pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ[Bu mesaj fedaykin tarafından 29 September 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Bune ya fiatın doblo suna benziyo boşwer masraf etme al bi doblo :p arka kapıda kızaklı hemde tam istediin gibi =))[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Hayırlısı ise eve yeni bir birey gelecek ve anneye bir hediye alınmalı o yüzden hem kullanışlı hemde şirin birşey bakıyorum. Ama henuz fiyatı belli olmadığı için beklemekten başka çare yok.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bu iş için ayırmayı planladığın bütçe yaklaşık ne kadar? Bu arada hep demişimdir kadınlar pahalı varlıkar diye, bak birde araba problemi çıktı ;) Şaka bir yana hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün, erkek mi kızmı belli mi yoksa sürpriz olarak son ana mı saklıyorsunuz? [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 30 September 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Cinsiyet bu hafta çok az bir ihtimal belli olabilir dedi doktor ama pek sanmıyoruz cunku 3 aylık oluyor bu hafta yani daha erken. Muhtemelen 2 hafta sonra görülebilcek cinsiyet.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Absolut bu benim belki kişisel görüşüm ancak belirteyim yinede. Bence Türkiyede yani başka deyişle magandaların yolları istila edip beyaz şahinleri veya mercedes clk ları ile bayan sürücüleri sıkıştırıp kimi zaman bariyerlere çıkarttığı kimi zamanda köprülerden aşşağı uçurdukları bir ülkede yaşıyoruz. Şahsen bayanların Büyük araç kullanmasından yanayım. Örneğin bir Jeep i sıkıştırmak için biraz daha fazla cesarete ihtiyaçları war magandaların. Direksiyonu üzerlerine kırdığında Tepene çıkacağının altta kalacaklarının farkındalardır heralde.. Yada enazından sıkıştırsa bile üzerine kır nolcak altta kalan o cana geliceine mala gelsin.[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Onları düşünmeye başlarsan zaten deliririm. Esasında Bronco alıp hanıma vermek var en güzeli ama malum park sorunu yaşayabilir :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bence bu yengemize yakışmaz çok basit bi araç olacağından şüphem yok... Fuardakiyle fabrika çıkışını çıktıktan sonra karşılaştırırız burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Hummer 2 yi şiddetle tavsiye ederim. Dün arabamın yanına parketmişler ya yok böyle birşey ama 10 dakka fln kayboldum arabanın içine camdan bakmaya calışıyorum.Arabaya bi bindim ezildim benim tavan arabanın tekerleklerine anca geliyor pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar