Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo oynarken sphere tadı almak

Apache

Öne çıkan mesajlar

ben daha baslayamadım oynamaya ama ben de pek anlamadım yapılanı.

bu oyunun pvm de en güclü karakteri tamerlerdir ve bu da normaldir cünkü pvp de cok gücsüz kalırlar.

bir de zaten tamerlerin slot sayıları yok mu? (8 di sanırım) nm ye binmek de slottan götürüyor die biliyorum. max da 2 white wyrm alabiliyorlar, hatta sanırım 2 white alırlarsa, nm ye slotları kalmıyordu.

o yüzden cogu tamer nm de kullanmıyor zaten die biliyorum. spawnın zorlastırılması, white wyrmlerin kaldırılması bana da anlamsız geldi. adamlar zaten pvp yapamıo, bari agız tadında pvm yapsınlar bence.

(şu bilgisayarı düzeltebilirsem ben de bi karakter acarım yakında sanırım bkz: Donanım/Yazılım bölümü)
Sosyal ağlarda paylaş

Sunucuda oynamışlığım filan yok. 2-3 gündür konuları takip ediyorum da siz harbi aşmışsınız olayı ne diyeyim.

Bi kere hiçbir sunucu açıldıktan hemen sonra çok fazla kastıracak şekilde olmaz. Ha baktınız üye sayısı felan fistan çok fazla. Dersin çabalayan/çabalamayan belli olsun. Farklar bariz görünsün.
Onu geçtik nedir bu mare sapkınlığı yahu? Bu saçma sapan spawn sistemini nebula getirdi. Siz nebula mısınız?

Bi tarafından siyah sıçan hayvan topu topu ya. Ne diye über yapılır ki? Bırakın millet tamelesin, gezsin, takılsın.
Paticik tayfası bilmiyorum hala 15 yaş civarı mı da saatlerini oyuna ayırsın.
Ben şahsen şöyle günde 2 saat takılacak, ve zevk alacak yer arıyorum. Ama siz tutturmuşsunuz hardcore oyun yapma sevdasına.

Bence hiç kasmayın. WoW gibi bi alternatif var. WoW un üzerine hardcore sistem yapmaya çalışmanın hiçbir mantığı yoktur.

Aman bana ne ya. Ne yaparsanız yapın. pofff
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya kadar okudum da bir şeyi anlayamadım ;
Zaten nightmareleri tamerlardan başkası kullanamıyor , nightmare güç atı değil janjan atı demişsiniz bir de, hem slot olayı da var zaten, ayrıca deed de yapılamıyor.
E abi o zaman dakika başı mare tameleyip ne yapacaksınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

yok tabii ki atamiyor, Chivalry haricinde(nija samurai filan bilmiyorum) plate uzerinden atilan buyu yok. Sanane de atilabiliyordu vaktinde ondan dolayi ornek gosterdim.

Sphere deki dengesizleri boyle daha keyifli diye adapte etmeyelim sonra isin icinden cikamayacak kimse demek istiyorum. Bastan konum almakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm spell channeling olmasi gerekmiyor mu? hmm yada sadece elindekilerde mi olmasi lazimdi. Hmm hmm 3 sene gecmis hatirlayamadim birden:)
Medi calismiyor sanane de calisiyordu da:) Focus calisiyor sanirim.
Hehe neyse ornegin suyu kacti anlatabildim sanirim kendimi:)

[ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 21:14 tarihinde, Gallant tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...