Ceday Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben daha baslayamadım oynamaya ama ben de pek anlamadım yapılanı. bu oyunun pvm de en güclü karakteri tamerlerdir ve bu da normaldir cünkü pvp de cok gücsüz kalırlar. bir de zaten tamerlerin slot sayıları yok mu? (8 di sanırım) nm ye binmek de slottan götürüyor die biliyorum. max da 2 white wyrm alabiliyorlar, hatta sanırım 2 white alırlarsa, nm ye slotları kalmıyordu. o yüzden cogu tamer nm de kullanmıyor zaten die biliyorum. spawnın zorlastırılması, white wyrmlerin kaldırılması bana da anlamsız geldi. adamlar zaten pvp yapamıo, bari agız tadında pvm yapsınlar bence. (şu bilgisayarı düzeltebilirsem ben de bi karakter acarım yakında sanırım bkz: Donanım/Yazılım bölümü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ww 3/5 kaplıyor yanına bide dragon tamam 5/5 nm yalan [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 19:38 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 keşke baştan 1 karakter slotu koysaydık o zaman. şu durumda zaten oyuncuların %80 inin tamer ve crafter karakterleri oluyor/olacak :) dediğim gibi akşama konuşuruz indirriz süresini olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Sunucuda oynamışlığım filan yok. 2-3 gündür konuları takip ediyorum da siz harbi aşmışsınız olayı ne diyeyim. Bi kere hiçbir sunucu açıldıktan hemen sonra çok fazla kastıracak şekilde olmaz. Ha baktınız üye sayısı felan fistan çok fazla. Dersin çabalayan/çabalamayan belli olsun. Farklar bariz görünsün. Onu geçtik nedir bu mare sapkınlığı yahu? Bu saçma sapan spawn sistemini nebula getirdi. Siz nebula mısınız? Bi tarafından siyah sıçan hayvan topu topu ya. Ne diye über yapılır ki? Bırakın millet tamelesin, gezsin, takılsın. Paticik tayfası bilmiyorum hala 15 yaş civarı mı da saatlerini oyuna ayırsın. Ben şahsen şöyle günde 2 saat takılacak, ve zevk alacak yer arıyorum. Ama siz tutturmuşsunuz hardcore oyun yapma sevdasına. Bence hiç kasmayın. WoW gibi bi alternatif var. WoW un üzerine hardcore sistem yapmaya çalışmanın hiçbir mantığı yoktur. Aman bana ne ya. Ne yaparsanız yapın. pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Droplar, spawnlar, skill gain vs. OSI based olsun. Arada eventlerle Fun Server moduna tasinsin. 3 gun sonra warriorlar plate le buyu atalim demeye de baslayabilirler. Sphere in buglarini boyle daha keyifli diye yansitmaya gerek yok. Ben bugun indirdim uo u tekrardan, kararsiz kaldim walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hiç bir savaşçının plate giymemesi çok mu mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: Gallant, 24 Haziran 2007, Pazar - 20:10 tarihinde demis ki: 3 gun sonra warriorlar plate le buyu atalim demeye de baslayabilirler. Plate'le büyü atılabiliyor zaten? Medit çalışmıyor sadece. Değişti mi noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Buraya kadar okudum da bir şeyi anlayamadım ; Zaten nightmareleri tamerlardan başkası kullanamıyor , nightmare güç atı değil janjan atı demişsiniz bir de, hem slot olayı da var zaten, ayrıca deed de yapılamıyor. E abi o zaman dakika başı mare tameleyip ne yapacaksınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Bazılarının "fun" anlayışı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yok tabii ki atamiyor, Chivalry haricinde(nija samurai filan bilmiyorum) plate uzerinden atilan buyu yok. Sanane de atilabiliyordu vaktinde ondan dolayi ornek gosterdim. Sphere deki dengesizleri boyle daha keyifli diye adapte etmeyelim sonra isin icinden cikamayacak kimse demek istiyorum. Bastan konum almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Dev: dakka başı mare tamelemek isteyen yok Ama mare tamelemek isteyen varsa onun için çok bunaltıcı bir olay olacak. Bazıları binek kolleksiyonu yapmayı seviyor... mesela ben :P Gallant: plate üstünden tabi ki büyü atılabiliyor... Manan dolana kadar ölürsün tabi o başka heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hmm spell channeling olmasi gerekmiyor mu? hmm yada sadece elindekilerde mi olmasi lazimdi. Hmm hmm 3 sene gecmis hatirlayamadim birden:) Medi calismiyor sanane de calisiyordu da:) Focus calisiyor sanirim. Hehe neyse ornegin suyu kacti anlatabildim sanirim kendimi:) [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 21:14 tarihinde, Gallant tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Hehe spell channeling olayı sadece silah & kalkan için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 nedanko 100 peacele afedersin ama seni bie tamelerim sphere deil bu run uo pre aos deil bu aos 100 peace 30 magery ile hayvan tamelenir bilmiyosaniz bi bakin once arastirin sonra azin peaceve tame yeterlidir mare tamelemeye prov gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 nasıl binek koleksiyonu yapabilirsin ki? bi anlat bende yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Gidip swamp dragon tamele sonra ostard sonra silver steed, nightmare, fire steed, kirin, falan filan stablenin yettiği kadar binek işte :P Edit: aslında karakteri dişi yapmak lazımdı... Unicorn tameleyemiyorum :/ [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 21:05 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hergon erkek olarakta neydi bole irenc gorunumlu b hayvan war onu tameleyebiliyosun kirin miole bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hatta peacede gerek yok bi tamera veririm 5 k gider tameler hayvani gelir ben taming kasarim bana transfer eder alirim bn koyairm sablea 1 hafta sonra bonded olur magery kasar cakali cakali jet mare e binerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 stable 5 binek yetiriyor max skillde. stable a koycagın bi dragon bi ww. euheueh binek koleksiyonu yalan burda. sphere deil burası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 stable all release derdi millet ortalik at cifligine donerdi yahu iyi oldu stable limiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: euheueh binek koleksiyonu yalan burda o zaman 10 saatte bir mare çıkması abartı değil bence. bir mare uzun süre götürüyordur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 2. mare e eğer satmıcaksan gerek yok , bir ww , bir tanede nm bonded yaptınmı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bonded olduktan sonra sonsuza kadar goturuyor ghost halini kaybetmezsen, kaybetsen bile "ball of summoning" var , yanian teleport edebiliosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 abi ben şimdi tek başıma ww ve mare tameleyemicekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Büyük ihtimalle edebileceksin Galiba şu an herşey yetkililere kalmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar