Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kobe Bryant Gidiyor

NoS

Öne çıkan mesajlar

ikisi de gayet iyi guardlar ancak unutulmamalı ki nash phnx'de oynuyor. nash hiç istemese bile phoenix'in sisteminde 10 asist yapacaktır zaten, eli mahkum. hem hızlı oyun sistemleri hem de hücum gücü çok çok yüksek isimlerden oluşan(ki 1-2 tane de değil hepsi öyle nerdeyse) kadrosu ile phoenix'in guardının asist makinesi olması çok olağan.

kidd ise daha yavaş bi sistemde nispeten hücum gücü daha düşük oyuncularla oynuyor(carter jefferson dışındakiler tabi), ona rağmen yıllardır triple double üstüne triple double yapıyor. ha kidd phoenix'de olsaydı ribaund alamazdı muhtemelen ve triple double yalan olurdu ama yine de benim gönlümde bir numara önde kidd amca.

konu buralara iyi gelmiş bu arada:D

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 23:53 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herşeyi bırakalım Nash'in hocası Kidd.Kidd'e saygı duymayan yoktur eminim,bende duyarım ama malesef eski Kidd olarak görmüyorum.Kendini verirse çok çok iyi ama Nash şuan daha iyi gözüküyor benim gözümde.

PHX'in sistemi hızlı diyorsun ama PHX'in sistemini bu hale getirende Nash.Nash olmasa da artık takım oynayabilir hale geldi.Phx bugün ki gücünü bana kalırsa Nash'e borçlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Olamaz ztn şampiyon fln playofflari zorlayan bi takım olucaklar.Nash - Kidd karşılaştırmasinda ise Nash diyorum bi kere Kiddin skor üretimi çok kısıtlı nashin ise orta mesafe şutu 3lüğü hatta hatta içeri drive edişleri bile var.Pas dada ztn Nash.Geriye sadece savunma kaldi Kiddinde en iyi yaptığı için bu.Liderlikte ise nash der geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...