supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kidd 1. assist 2. top calma 3. savunma 4. ribaund 5. lider nash 1. assist 2. 3luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 liderlik ve savunma bence nash'te de var.Ha Kidd kadar etkili mi orası tartışılır ama Nash bir idol ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ikisi de gayet iyi guardlar ancak unutulmamalı ki nash phnx'de oynuyor. nash hiç istemese bile phoenix'in sisteminde 10 asist yapacaktır zaten, eli mahkum. hem hızlı oyun sistemleri hem de hücum gücü çok çok yüksek isimlerden oluşan(ki 1-2 tane de değil hepsi öyle nerdeyse) kadrosu ile phoenix'in guardının asist makinesi olması çok olağan. kidd ise daha yavaş bi sistemde nispeten hücum gücü daha düşük oyuncularla oynuyor(carter jefferson dışındakiler tabi), ona rağmen yıllardır triple double üstüne triple double yapıyor. ha kidd phoenix'de olsaydı ribaund alamazdı muhtemelen ve triple double yalan olurdu ama yine de benim gönlümde bir numara önde kidd amca. konu buralara iyi gelmiş bu arada:D [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 23:53 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bugün arkadaş diodu bana dirk nowitzki ile kobe bryant takası. pek ihtimal vermiyorum ama siz böyle bişi duydunuzmu? yoksa arkadaş sallıyomu :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kidd Nba in gördüğü en iyi üç pg arasına girer bence.Bir maçı vardı Suns ile Nets in hiç unutmuyorum Kidd Nash'i 0 sayıda tutmuştu öyle oynanmaz böyle oynanır dercesine bir şamar indirmişti adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ya herşeyi bırakalım Nash'in hocası Kidd.Kidd'e saygı duymayan yoktur eminim,bende duyarım ama malesef eski Kidd olarak görmüyorum.Kendini verirse çok çok iyi ama Nash şuan daha iyi gözüküyor benim gözümde. PHX'in sistemi hızlı diyorsun ama PHX'in sistemini bu hale getirende Nash.Nash olmasa da artık takım oynayabilir hale geldi.Phx bugün ki gücünü bana kalırsa Nash'e borçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kobe gidiyomuymuş şimdi nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yok kalıyo kobe bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kobe yi şampiyon görmek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kobe ancak sayı şampiyonu olur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 toggie dediğinde ahmet çakarın shaq için dediklerine benzemiş inş. sonu aynı olmaz sdfsdfsdsasfg hea ahmet çakar ağır konuşmuştu ya neyse... [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:45 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: kobe ancak sayı şampiyonu olur artık impossible is nothing. ama kobe'nin sponsoru adidas değil. tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sevmiyorum kardeşim kobe'yi, olmasın şampiyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Olamaz ztn şampiyon fln playofflari zorlayan bi takım olucaklar.Nash - Kidd karşılaştırmasinda ise Nash diyorum bi kere Kiddin skor üretimi çok kısıtlı nashin ise orta mesafe şutu 3lüğü hatta hatta içeri drive edişleri bile var.Pas dada ztn Nash.Geriye sadece savunma kaldi Kiddinde en iyi yaptığı için bu.Liderlikte ise nash der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 oyun kurucuların skorla işi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yaw hayat boyu bi takımda mi oynicak gitsin baska yerleri gorsun baska ortamlara girsin zevkli oluyo boyle takaslar ben seviom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 O değil de forma aldık trade olursa kıllanırım, oynasın bi sezon daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 gidecegi takima gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 +1 [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:17 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Keşke gitseydi , şampiyonluk görürdü .Garnette bostona gitti ortada çok parlak yıldızda yok trade edelebilecek , gençliğinin en parlak yılları heba oluyor bu kötü lakersta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 gördü görüceini kobe şimdiden bile ya. karl malone, john stockton gibi efsane isimlerin yüzüğü yokken var kobe nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yazık oldu , bir yetenek daha unutuluyor. Dün gibi aklımda.Adam tecavüz suçuyla mahkemeye gitti ifade verdi , maça dakikalar kala yetişti , adeta deli gibi sayı üretti ve sezonun double double rekorunu kırdı.Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 gençliğinin parlak yılları diyorsunuz da adam 10 senedir gördü göreceğini cidden neyini heba ediyor onu anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 edecegi hebayi etti zamaninda shaqla dalasarak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bügünlere geldiyse hem başarı açısından shaq la oynaması var ,hemde bu kadar sansasyonel olmasında shaqla dalaşmasının katkısı var , her şekil adam zaten yeteneklide; bi yerlere geldiyse shaqında emeği var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar