dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 selam arkadaşlar. bazı divxlerimde görüntü çıkmıyo bunun sebebini bilen var mı? programla mı alakalıdır sizce? radlight ve ace divx denedim ikisi de açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 codec sorunun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 k-lite mega codec pack kullanıyorum ben. içinden her türlü codec çıkıyor, flv/mov/swf felan herşeyi açan media player classic de çıkıyor. güzel bir program yani, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 sanırım halloldu bilmediğim bi codec pack yükleyince teşekkür ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar