Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mercedes hakkında (staj)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha önce bu firmada staj yapan var mı arkadaşlar ?
mülakatları nasıl oluyor ? kullandıkları cad programı nedir ? (pro engineer ? )
referans isterler mi ? torpil gerekli mi ? vs.. vs..
bilgilendirirseniz sevinirim
Mesaj tarihi:
arkadaşıma mülakat yapmışlardı torpilli olmasına rağmen, benim de üst düzey olmasa da tanıdık biri var. o tarz bişi yaparlarsa şubata kadar hazırlamam gerekir kendimi.
Mesaj tarihi:
2007 yazı için tanıdık yoksa imkansız yazdım

yoksa bidahaki sene için staj yapcaksan; notların, üni iyiyse illa araya birini sokmana gerek yok ama olursa daha iyi tabi
sitesine bak zaten staj la ilgili bilgiler yazıyor, başvururken ne belge gerekli filan
Mesaj tarihi:
Staj yapman için bile büyük ve uzun kollara sahip olman gerekiyor bu 1.
Eğitimi hiç kafana takma, seni alıyolar, evirip, çevirip adama benzetiyorlar... Bir kez girdiğin zaman içeriye, sana çok değer verip kolluyorlar.
Sürekli seyahat halinde bulunman gerekiyor... O lansman senin, bu lansman benim...
Genelde çizerler için kendi yetenekleri doğrultusunda programlar getirtiyorlar. Kısaca bu çalışma konusunda çok rahatsız ve gerçekten sanatını icare edebiliyorsun...

BKZ: 2007 C,E v B serisi lansmanları ;)
Mesaj tarihi:
Cogu mudurleri IEL ( istanbul erkek lisesi) mezunu o kanal araciligiyla bulabiliosan torpil olur..bizden uni ye gecenler genelde orada yapiyolar staji makineci isletmeci falansa
Mesaj tarihi:
zorlu olmasada bir mülakat var firmanın kendisini ne kadar tanıdığın ve hedeflerinin ne olduğunu düşündüğün hakkında biraz araştırıp öyle gitmeni öneririm zaten bir tanıdık varsa okul transkript falan bakmaksızın alırlar seni.
  • Yeni Oluştur...