Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 dream türk reklamı çıktı.işte konuşuyo adam.türkçe müziğin1 numaralı adresi derken arka planda shake it up şekerim.en kaliteli müziğin 1 numaralı adresi derken arkada komple çalıyodu nedir ya bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hiç bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ironi nin dibine vurmuşlar demek istiyo buarada dream türk diye bi kanal mı vardı? dream tv olmasın o? ya da ne biliyim power türk filan? reklamı görsem daha bi düzgün yorum yapardım gerçi ama görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 dream türkün kötü bi kanal olduğunun göstergesidir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 çok pis çemkiresim geldi de neyse. bende sevmem zaten şeykitapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar