dersim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Peki siz kimi istersiniz en çok istediğiniz grup kim? ZAten yakında bunun anketi taksimde yapılacak. Ama burdan bir öngörüş alalım. Ve ne kadar fiyat olsa giderdiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Anathema'yi gorursem cok makbule gecer.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dersim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Lütfen birde gelebilecek grupları yazarsanız sevinirim. System Of a Down veya metallica gibi grupları yazmassanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Running Wild veya Motörhead herhalde ağzımdan salyalar akarak izlerdim konseri zevkten.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: Draven, 30 September 2003 01:19 tarihinde demiş ki: Anathema'yi gorursem cok makbule gecer.[hline]If we die, we all die together. sen görürsen biz göremeyiz yok sana anket :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 anathema, muse ve travis.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Beatles gelse kaçırmam giderim...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: dersim, 30 September 2003 01:24 tarihinde demiş ki: System Of a Down veya metallica gibi grupları yazmassanız sevinirim.. Hiç yorum yapmıyorum metallica gibi bi grupla system of a down gibi ezikler topluluğunu aynı kefeye koydun ya!. Sana inat ilk sırada metallica yı görmek istiyorum! Sonra iron maiden, anathema, bir kez daha opeth, bir kez daha bg, iced earth, slayer, children of bodom, ve tabii nightwish gelirse tutamazsınız beni bu forumda (kimseyi tutamayız o ayrı ;)). Ama hala baştaki gafletini unutmuyorum yazdım bi kenara.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Apocalyptica'yı tek geçiyorum... Valla kaçtır araştırıyom Türkiye'ye gelcekler diye ama maalesef :([hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Metallica ve Soad ı aynı kefeye koyan zihniyete ben bu forumda yer olmadıgını düşünüyorum net ve direk! Ne demek bu ya hakarettir resmen . Metallica gelsın en pahalı bıletı almaya hazırım acıkcası, 2. olarak dt 3 malmasteen(her sene gelıo ztn) 4 overkill(17 kasım) 5 Megadeth 6 Children of Bodom 7 Iron Maiden[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 halbadar onu unuttum ya tabii apocalipticayı da özlemle bekliyorum he bi de şeyi unuttum(unutulcak grup mu :) inflames gelse çok kral olurdu nirvana da tabii de zor çoooook zor. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 im metallica falan hayalsi biraz. benim şöyle "olsa" dediklerim: nightwish!! dinlemek ve görmek istiyorum şu hayatımda bi kere de olsa tarjayı! sonracııma.. bi bg daha fena olmazdı. doyamadık bi kerede. dio için de aynı şey geçerli. rotting christ isteyecem de hep geliyolar zaten haa çok önemli bişeyi unuttuk. lake of tears isterim hazır tekrardan birleşmişlerken..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 red hot chili peppers[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: PhalanX, 30 September 2003 10:47 tarihinde demiş ki: In Flames,Children Of Bodom,Dark Tranquility(geldiler bi kere gerçi ama) gelse ne hoş olurdu..[hline][b]Just gris.. naaptın abi sen onların üçü birden türkiyeye gelene kadar bizim 5-6 nesil sonraki akrabalarımız ölmüş olur[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bir Maiden&Manowar çek pls..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 hmms rhcp ile gelecek rock n coke için irtibata geçilmiş gibibir söylenimler var, benim en çok görmek istediğim grup camp kill yourself, ama rockncoke a gelmesinler h2k ya gelsinler :P him de güzel olurdu, haş2bin e geldiylerdide gitmediydik, alien ant farm ve ya andrew wk de güzel olur, pod de çok kral olur ama sanmam ben geleceklerini, nofx de süfer olur ohoo say say bitmez[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 rhcp nin turne takvimi dolu ve 2005 te geliyolar türkiyeye.seneye imkansız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 1 sene öncesinden pek belli olmuyo o benim bildiğim, konserden bi kaç ay önce kesinleşiyo çoğu, o yüzden ümidi kesmemek lzm[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Kesinlikle Slipknot![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dersim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bizim getirebilceklerimizden yaın diye o uyarıyı yaptım. Seneye olan program için bu anketler.. SOAD türkiyeye gelmek istemiyo. Metallica da bizi aşar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bu durumda getirebileceklerinizin kriterini bir belirtseniz daha net bir sonuca ulaşırsınız sanırım.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 soad gelmek istese de giremez ama metallica nın gelebilitesi çooook yüksek şu an gelmesi en muhtemel gruplardan biri, bizi niye aşsın ki hem gelmişti daha önce[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 önümüzdeki yaza kadar turne programları belliydi en son metallicanın. sonra bi turne daha olur. zannetmiyorum onda geleceklerini. ondan sonra da turne yok zaten. pek hayal kurmayın diyorum gene de. soad gelmese de olur. ki bence gelmesinler. ama gelirlerse de çok gideni olacak malesef onu biliyorum. büyük tepki çekeceklerini bildikleri için gelemezler bence[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 metallica gelsin varya... 100 milyon olsun yine giderim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Şole topicler açıp insanların yaralarını deşmiyorlar mı !!! GRRRRRRRRRRRRRRR !!!! Gelmiyorlar işte, gelmiyorlar. Ben de sinir oluyorum. Uff!!! Onlar gelsin bu foruma ilk GELİYORLAR ! diye topic'i ben açıcam. Grrr! *! Sinirden Klavyeyi bir Lise Hazırlığın kafasına fırlatır* [Bu mesaj Mendoza tarafından 30 September 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar