Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Açılıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geri alindigi yok, anti-makro yu goz onunde bulunduruyor musunuz? Yani her skill gain oldugunda, bulundugunuz alandan 8 kare disari cikmalisiniz, yani 8 adim. Yoksa o skill takilma dediginiz olay gerceklesir..
Mesaj tarihi:
skilller de statler de gayet iyi geliyo. etrafta sürüsüne bereket mob var. bir kaç eksik ve hata var ama şimdi onları yazmaya vaktim yok :) sonra bildirecem. çok iyi olmuş çok hoşuma gitti :D
Mesaj tarihi:
Şimdi benim veterinary skilli hakkında bir sorum olacak.
Biz bu skilli 2 hayvanı birbirine daldırarak kasamayacaz bu gidişle 8 karede 1 gain olayından dolayı.Peki nasıl kasmamız bekleniyor acaba kullana kullana mı gelişcek? Bi de ben başta taming magery vermiş biri olarak o veti nasıl gm lerim 1 ayımı alır vallaha..Bir fikri olan?
Mesaj tarihi:
ohooo işimiz var ya:) ben valla vet taming music peace gm lemeden çıkmam meydana onları yapana kadar da sıkılcam gibi gözüküyo:)
Mesaj tarihi:
Benim merak ettiğim bir olay var ki:
Şimdi chracter status gösterge olayı eski pre-aos tipinde yapılmış ve sadece fiziksel armoru gösteriyor. Peki oyun içinde cold, poi, fire, vs. armorlar da etkileniyomu?

Yani etkiyorsa yeni statusun olmasını isterim ben. Tek tek armorun özelliklerini sayıp toplamayalım :/
Mesaj tarihi:
serverin ilk nightmare ını ben tame licem ve ss koycam aha buraya yazıorm
Mesaj tarihi:
bu pati uo acildi diye banner yapinda yukari koyalim gencler.. cok ahim shaim olmasina gerek yok, ama cirkinde durmasin tabii..

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 20:18 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...