Moncain Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Her maçta çok basit hatalarla gol yiyor.Mondragon eski Mondragon değil.Sizcede artık onun gitme zamanı gelmedi mi?(Durumumuz böyle giderse sene sonundada Fatih Terim hakkında böyle bir topic açacağım)[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 her zaman aynı form grafiğini sürdürmesi beklenemez bi futbolcudan.sorunları vardır vs. yedek kalecin iyi olması lazım bu durumda ama oda gs de yok.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 aykut erçetini oynatması lazım lig maçlarında öncelikle. piştikten sonra (kalırsa) avrupada da oynamalı bence. çok iyi bi kaleci[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 mondi hatalı goller yiyor da defans hakkında konuşan yok. berbat bi defansımız war kabul etmeliyiz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 tek bulent korkmazla yürümez defans[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: khala, 01 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: tek bulent korkmazla yürümez defans[hline] bülent korkmaz da bişey yok dikkatli izleyin ya.adamını kaçırıyo daha sonra pozisyona giren adamın topunu çizgiden çıkarıyo aha adam süper defans oyuncusu oluyo.ya sen önce adamını iyi tut bülent.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bülente laf yok[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: khala, 01 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: tek bulent korkmazla yürümez defans[hline] Göz var nizam var adam bi kere hırçın kendini çok zorluyo maçlarda yaşı gereği kendini kabullenemiyo ilk yarıyı sağ salim tamamlarsa şükredin Mondiyse gidici bence..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Fb macında yedigi gol den sonra bu 2. oldu bence Mondragon bıraz daha boyle dewam ederse tutmazlar onu[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ya bi de bu adam için keremi harcadık o kötü oldu. :([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 adam formsuzkende maça cıkarrısan herif nede olsa hep oynuyorum diye kasmaz yedek kaleci kimdi bizde unuttum sarı saçlı bi cocuk vardı cıkar onu hem pişsin hem de mondiye göz dagı olur zorlar kendini[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bülent süper. ayrıca keremden bi bok olmazdı iyi oldu gönderdiğimiz.yerine süper aykut geldi.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Bülent e laf yokta, De Boer bazen çokda basit hatalar yapıyor.Mondi gitmeli.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ya mondi iyi kaleci aslında ama acayip rüştü gibi bi bakıma inanılmaz pozisyonlar kurtarıyo ama en yenmiycek golü yiyo ama kornerde yediimiz golde fazla hatası var denemez sonuçta adam ceza yayı içinden kafa vurdu o topa kafa vurmasına izin verende kabahat frank de boer bekleneni vermedi bence batista gibi bi oyuncuda neden yedekteydi dünkü maçta anlamadım bence ilk 11 de çıkması gerekirdi[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 eğer bülent korkmaz sizin tuttuğunuz takımda oynuyosa taparsınız adama mesela milli maçlarda bi fenerbahçeli olmama rağmen çok seviyorum adamı, karşı takımı filan acaip kıl ediyo, çaktırmadan faul yapıyo, iyi de oynuyo baya, tam bi profesyonel. ama size karşı oynuyosa direk kıl kaparsınız adama hehe mondragona gelince son zamanlarda form düşüklüğünü bırakın çok artis oldu ya, ilk zamanlarda böyle değildi bu çok gaz olmaya başladı ortasahada olay çıkıyo adam kalesinden koşarak geliyo birilerine artislik yapıyo gidiyo sonra, yüzünde piskopat bi ifadeyle. her maç böyle bu adam, bi de üstüne her topu içeri alıyo bence yollasınlar gitsin, hem yabancı kontejyanı açılır hemde bi işe yaradığı yok.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 mondragon takimin su anki vasatligiyla ayni seviyede oynuyor, ondan once daha onemli takviyelere ihtiyacimiz var sag bek ve bir oyun kurucu gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 kaleci takımın yarısıdır. ne kadar iyi oynarsak oyniyalim bu mondragon yuzunden hep 1-0 yenik başlıyoruz. kemalden yedigi gol sora bu maçtak yedigi gol bitirdi bizi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 mondragon zamanında yere çöküp artistlik yapan adam deil mi? ilkmaça çıktığında herkes istiklal marşını söylerken diz çöken adam deil mi? hep artistti adam zaten... ilk geldiği zamanlar kötüydü heyecan mı yapmıştı acaba bilmiorm ama top elinden sekiodu saçma goller yiodu sora panter dediler taptılar adam fazla ilgi karşısında kaldı tabii şimdi de kötü oldu...[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 kolombiya'nın milli kalecisi, fransa'da oynarken yılın kalecisi seçilmiş, el insaf yani. son zamanlarda kötü döneminde olduğu doğru ama kaleciye gelmeden savunma durdurur ki gol yenmez öncelikle, bizim de savunma kötü şu anda..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 mondragon fenerden 6 tane yedikten sonra kendine gelemedi şu an ki hali bana geçen sezon arsenal den teklif almış cordoba yı hatırlatıyor[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 *arcane sürekli refresh'lediği son mesajlar sayfasında sam ismini görür görmez konuya bakmadan atlama rutinindedir* fener'in attığı gol ne alaka, burada ilimsel bir değerlendirme yapıyoruz biz.. ÇİVİLEME ATLAMAK YASAKTIR![hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 yenı stada alısamadım dıyordu o[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 haha rüzgardandır[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 kaleciyi kaleci yapan önündeki defanstır cordoba mesela çok iyi kaleci ama önündeki defans ne öyle zaten top ordan geçmiyor ki arkaya geçse bile ne kadar etkili geçecek bjk'nin defansı al gs'ye koy mondi'de iyileşecektir ehe bende okul kalecisiydim de kalecileri savunurum hep gariban insanlardır.Orta saha da bir adam 5 kez hata yapar sonra bir vurur gol olur Alllaaah adam kral kaleci napsın isterse 15 poziyon çıkarsın sonra 1 hata..bittiiiiii....[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 regulus'a katılıyorum ben de bazı maçlarda kaleci olduğum için çok rahat söyleyebilirim ki önünde defans olmadı mı gol yemek çoook basit ama önünde defans oldu mu gol yemek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar