Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 hala yaşlı ve şişko diyo adam ya ronaldo bahsettiğin adam.ronaldo yani :) daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Genç olsun zayıf olsun :) Bence gelsin yani sorun olmaz, renk katar lige.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 lincoln gelir ``avrupanin en iyi 10 numarasi`` denir linderoth gelir ``boyle bir on libero kimsede yok`` denir ricardinho gelir `rico pa$a alexe futbol ogreticek` delgadoya wonderkid denir vs ama neymi$ alex ronaldo roberto carlos falan adam deilmis milan real madrid chelsea fenerbahce falan anlamiyor futboldan biraz objektif olsak diyorum cok mu zor? hani burasida paticik forumu neden bu kadar fanatizm oluyor anlayamiyorum bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ben hiç adam değilmiş demedim. Bi Alex'e derim o da Avrupa'da oynayamaz. Kıçını kaldırması lazım çünkü :) Madrid'de falan oynadı mı Alex? Carlos ve Ronaldo da süperstarlardı ama artık Ronaldo star Carlos da stardust :) Ama ölüsü yeter Carlos'un Türkiye'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 haa unutmadan kezman`da eli kanli katilleri destekleyen dangalagin tekiymi$...fenerbahce usta bu konularda alip buluyor iste butun dengesizleri hayati bitmisleri.bakim eviyiz resmen yonetim bu takim senin eserin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Aziz Yıldırım Daum için "o kokainman ben bu kulübün başındayken tesislere giremez" demişti ama ertesi yıl anlaştı. Futbolcularınızın kişisel hayatlarına laf yok da bari büyük konuşmasın şu yönetiminiz. Bakın bizimkiler paramız yok adam alamayız diyorlar, sizinkiler ise her sene bu sene avrupada kupa alacağız diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 alex gayet kosan bi futbolcu sadece defansif yonu cok zayif.gidipte oynar ispanyada almanyada vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 nileppezdel ne mutluki yonetimimizin hedefleri buyuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ne mutlu ki bizimkiler alacağız deyip aldılar bir daha da iddialı konuşmadılar. İleride size de inşallah. Hatta kendi stadınızda UEFA finali oynayabilirsiniz bile. Ama CL şaka gibi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 su uefa kupasi herseyi cozuyor mu onu merak ediyorum -lay lay lom biz roberto carlosu aldik yaa biliyomusun? +bizim uefa kupamiz var... su dialogtan ote bir cevap degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Yok hedeflere ulaşmak açısından diyorum. Sizin başkan da Carlos'u alacağım dedi aldı. O da o hedefe ulaştı. Avrupa'da başarıya da ulaşır bir gün. Ben bureada iyi niyetle diyorum kendi stadınızda final oynayabilirsiniz diye sen laf söylüyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bğtğn dğnya ronaldo fenerde diyormus hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 tek gerçek yaşlı olması , turkıyede emeklılık planını yapar yoluna bakar fazla saf olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Abi yapmayın etmeyin. Yaşlı falan diye 30 yaş futbol için yaşlı değilldir sene 1980lerde kalmayın. Tasmam geri satamazsın senden emekli olur falanda el insaf. Biz almıyoruz diye kötüleyip durmayın. Ben bir Galatasaraylıyım fanatiğimde , Ronaldo iş yapmazda diyemem. O kadar futboldan anlıyorum çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: Szasstam üye [şikayet et] § 24 Haziran 2007, Pazar - 12:32 [ özel msj ] Abi yapmayın etmeyin. Yaşlı falan diye 30 yaş futbol için yaşlı değilldir sene 1980lerde kalmayın. Tasmam geri satamazsın senden emekli olur falanda el insaf. Biz almıyoruz diye kötüleyip durmayın. Ben bir Galatasaraylıyım fanatiğimde , Ronaldo iş yapmazda diyemem. O kadar futboldan anlıyorum çok şükür. kutluyorum seni fenerbahceli olmayipta objektif bi yorum yaptigin icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Arkadaşım ben takım tutmuyorum kendı takımımdan baska.Ben size söyleyim sonra haklı cıktıgımda konusurz emeklilik planı burada adamın temiz para alıyor salakmı kendi takımından ayrılıp buralara geldi ki EFSANE şuan adam kendi takımında.Neymiş ranolda söz verdiğinde tutarmış , siz turkıyenın ımajını futbola dahil etmıyorsunuz saflıgını buradan kaynaklanıyor iş futboldan daha derin.Fb stadyumunda bilgi işlemde çalıştım ordaki abilerin düşünceleride böyle emeklilik planı burada diyorlar ve yaşlı ama oynayamaz demiyorlar. Turkıyede çok şık oynar bende izliceğim stadyumdan ama asla eskısı gıbı zımba değil FB nin salak mantığına kurban gitmez umarım.Çoğu sambacı sorunlu ayrıldı fenerden paralarını alamayıp brezilya basınıda geçen bu konuya el atmış.Basit taraftar savunması yapmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hangi sambacilar sorunlu ayrildi fenerbahceden gercekten animsayamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 2 tane sambacı var fbliler cvp verır sana zaten fazla futbol konusmayı sevmıyorum ıyı eglenceler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 komik ya bayadır takip ediorm ama yazı yazmamştm bu bölüme bu ilk msjm =) genelde hep aynı şey fener ronaldo ya gelemz hayatta aptal mı fener alamaz posterini alsın dienler şmdi iice yabancı medyada fenere gidio falan diince busefer ronaldoya bok atmş. ahuaha adam 30 yaşnda yaşlı oldu yaa =) ronaldodan bahsedioruz bizde =) alex r.carlos anelka hep aynı şey posterini alın alamassnz geldkleri zamanda zaten kötü onlar sora kolpa bi transfere alexin 10 katı olmuş :D komik olmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben fenerliyim cevabini hatirlayamiyorum nomak bisey soledin bari sonunu getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 henry 30 yaşında barçaya gidiyor, ronaldo 30 yaşında fenere gelcek oldugunda yaşı konu oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 eh yani iste meselede o ya..31 yasindaki ricardinho tartisma meselesi bile olmazken 30 yasindaki ronaldo daha gelmeden bu kadar olay olduysa geldiginde dusunemiyorum adnan polat bacak bacak uzerine atarak alt acidan cekilmis elinde puroyla arkasinda lincoln formasiyla poz vererek dokundurur kesin carlosla ronaldoya fotosporda falan hayal edebiliyorum simdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: ronaldo fenere gelirse ; karşı takım kimse psikolojik baskı.ronaldoyu 2 kişi tutar.tamam işte bizede bu yeter gol atmasa bile fsdfsd ronaldoyu iki kişi tutamaz [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 19:51 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Prostatlı ronaldo yu tutsann nolurr tutmasan nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar