Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldo topici

Fistan

Öne çıkan mesajlar

lincoln gelir ``avrupanin en iyi 10 numarasi`` denir linderoth gelir ``boyle bir on libero kimsede yok`` denir ricardinho gelir `rico pa$a alexe futbol ogreticek` delgadoya wonderkid denir vs

ama neymi$ alex ronaldo roberto carlos falan adam deilmis milan real madrid chelsea fenerbahce falan anlamiyor futboldan

biraz objektif olsak diyorum cok mu zor?

hani burasida paticik forumu neden bu kadar fanatizm oluyor anlayamiyorum bir turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım Daum için "o kokainman ben bu kulübün başındayken tesislere giremez" demişti ama ertesi yıl anlaştı. Futbolcularınızın kişisel hayatlarına laf yok da bari büyük konuşmasın şu yönetiminiz. Bakın bizimkiler paramız yok adam alamayız diyorlar, sizinkiler ise her sene bu sene avrupada kupa alacağız diyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yapmayın etmeyin.
Yaşlı falan diye 30 yaş futbol için yaşlı değilldir sene 1980lerde kalmayın.

Tasmam geri satamazsın senden emekli olur falanda el insaf. Biz almıyoruz diye kötüleyip durmayın.

Ben bir Galatasaraylıyım fanatiğimde , Ronaldo iş yapmazda diyemem. O kadar futboldan anlıyorum çok şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam
üye [şikayet et]
§ 24 Haziran 2007, Pazar - 12:32 [ özel msj ]
Abi yapmayın etmeyin.
Yaşlı falan diye 30 yaş futbol için yaşlı değilldir sene 1980lerde kalmayın.

Tasmam geri satamazsın senden emekli olur falanda el insaf. Biz almıyoruz diye kötüleyip durmayın.

Ben bir Galatasaraylıyım fanatiğimde , Ronaldo iş yapmazda diyemem. O kadar futboldan anlıyorum çok şükür.

kutluyorum seni fenerbahceli olmayipta objektif bi yorum yaptigin icin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım ben takım tutmuyorum kendı takımımdan baska.Ben size söyleyim sonra haklı cıktıgımda konusurz emeklilik planı burada adamın temiz para alıyor salakmı kendi takımından ayrılıp buralara geldi ki EFSANE şuan adam kendi takımında.Neymiş ranolda söz verdiğinde tutarmış , siz turkıyenın ımajını futbola dahil etmıyorsunuz saflıgını buradan kaynaklanıyor iş futboldan daha derin.Fb stadyumunda bilgi işlemde çalıştım ordaki abilerin düşünceleride böyle emeklilik planı burada diyorlar ve yaşlı ama oynayamaz demiyorlar.

Turkıyede çok şık oynar bende izliceğim stadyumdan ama asla eskısı gıbı zımba değil FB nin salak mantığına kurban gitmez umarım.Çoğu sambacı sorunlu ayrıldı fenerden paralarını alamayıp brezilya basınıda geçen bu konuya el atmış.Basit taraftar savunması yapmayın lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

komik ya bayadır takip ediorm ama yazı yazmamştm bu bölüme bu ilk msjm =)

genelde hep aynı şey fener ronaldo ya gelemz hayatta aptal mı fener alamaz posterini alsın dienler şmdi iice yabancı medyada fenere gidio falan diince busefer ronaldoya bok atmş. ahuaha adam 30 yaşnda yaşlı oldu yaa =) ronaldodan bahsedioruz bizde =) alex r.carlos anelka hep aynı şey posterini alın alamassnz geldkleri zamanda
zaten kötü onlar sora kolpa bi transfere alexin 10 katı olmuş :D komik olmayın arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

eh yani iste meselede o ya..31 yasindaki ricardinho tartisma meselesi bile olmazken 30 yasindaki ronaldo daha gelmeden bu kadar olay olduysa geldiginde dusunemiyorum adnan polat bacak bacak uzerine atarak alt acidan cekilmis elinde puroyla arkasinda lincoln formasiyla poz vererek dokundurur kesin carlosla ronaldoya fotosporda falan hayal edebiliyorum simdiden :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...