Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldo topici

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Yöneticiler de sanki bilmiyor FB'nin kimlerle ilgilendiğini kime teklif yaptığını. Fotomaç öğreniyor GS yöneticisi öğrenemiyor :D

Gayet iyi biliyorlar kimin kimle ilgilendiğini.

Bence ve büyük olasılıkla alamazsak rezil olmayalım mantığı var. Carlos için de bi ilgileniyorum diyip sonra yalan diye resmi sitede açıklama yapıyordu. Bu sene içinde de oldu. Dünya biliyordu Carlos'la ilgilendiğini bizim yöneticimiz öğrenmesin diye mi yalanladı?? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldo gelebilir. Adam 31inde zaten, uzunn süredir de eski halinde değil, gerçi izlemedim Milan'da yine düzelmeye başlamış diyolar ama toparlaması zor yine. Bu saatten sonra İspanya'ya dönmesi zor. Ronaldo tipi yırtıcı forvetin 31 yaşında ingilterede de çok talibi olmaz (ha giderse yine iş yapar o ayrı) Fransa Almanya zaten çok para vermiyorlar futbolculara. İtalyada kalmazsa Türkiye o bakımdan mantıklı gibi. Zaten değerinden fazla para alacak, kendisi için rahat bir ligde şov yapacak, üstelik şampiyonlar liginden uefadan da kopmamış olacak.

Şunu kabul etmek lazım, Ronaldo eskisi gibi değil. Inter'deki Ronaldonun ancak gölgesi. Üstelik şişmanladı formdan düştü. R.Madrid'e ilk geldiği zamanki Ronaldo da değil.

Ama şu anda Avrupa'da iyi bir forvet, Türkiye'ye gelirse kral olur, Avrupa kupalarında ise sürükleyici güç olur.

Aslında FB'ye teşekkür etmek lazım. O olmasa GS böyle komple bir yenilenme işine girmez bu kadar uğraşmazdı.

Düşünsenize Kaka ve Ronaldinho'yu saymayın, Brezilyanın en ünlü 10 numaraları Türkiye liglerinde. Alex, Ricardinho, Lincoln, hatta geçen sene Marcelinho...

Türkiye ligi biraz düzelmeye başladı sanki. Eğer birkaç tanınmış adam daha getirirsek lige, biraz da başarı sağlarsak seneye avrupada daha kaliteli bir ligimiz olacak gibi gözüküyor. GS'nn şu anki kadrosundan bile ümütliyim ben.

Ronaldo'ya gelirsek, Türkiye'ye gelebilir, ama bedeli ağır olur. Fiyatı çok yüksek olur. İş yapar mı? Yapar. O paraya daha yararlı transfer yapılır mı? Belki güç olarak futbolcu olarak evet ,ama bazen sadece isim bile prestij bile çok şey değiştirir. Zaten futboluna deil ismine gidecek o paranın çoğu. İzleyip görecez.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim ve duyduğm saglam kanallara göre ronaldoyla ciddi anlamda ilgilenio ve gelebilir

ama ben gazetede milan satmicakmış teknik direktörü ronaldoyu istiomuş diye gorunce yalan oldu dedim

sabahın millyetin kolpa haber veceğini sanmıorum fotomaç gibi ama ronaldo gelirse şaşırmam

şişko mişko olsa bile.adam ronaldo.açıklama yapmaya gerek yok

youtube a ronaldo yaz çıksın adamın ne oldugu

türkiye'de oynaması için interdeki gibi olmasına gerek yok.şu haliyle bile tek bşaına feneri şampiyon yapar.bunun alexi roberto carlosu falanda var yani
Sosyal ağlarda paylaş

valla inanmak istemiyor canım ama, koskoca eurosport aziz yıldırımla roportaj yaptık diye de yayınlamaz heralde co.uk adresinde? o kadarda kolpa deildir bu eurosport.
o yüzden inanmamakta saçma geliyor.
tff açıklarsa şu yabancı kontenjanını ertesi gün duyururlar heralde. bide fenerin ürünlerini pazarlayan şirket borsada. spekülatif işlemlerin gerçekleşmemesi için şimdilik fb yönetimi yalanlama yoluna gidiyor olabilir vs.

ronaldo'nun futbolculugunu tartışacak değiliz. adam italya serie a da, milanda oynuyor yani. ispanyaya dönemez falan denmişte, ispanya kim köpek italya serie a varken. milan bide cl şampiyonu yani.
OHA RONALDO.
Sosyal ağlarda paylaş

duymadın sanırım o tarz bi konuşma biçimi yanlış anladın :D

hatta ekşi sözlüğe bakayım.yardımcı olur bana :D
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kim+kopek+olmak

mesela cümle içinde kullanayım bi kaç tane.

Baki kim köpek maldini'ye çalım atacak?

Ferrari kim köpek Lamborghini'yi geçecek? ya da sen kim köpeksin bana hakaret ediyosun? gibi. orda laf ispanyayadı sana değil.

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 00:47 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

çok sağlam kaynaklardan duyumlar;
said:

hakan sukur'u arayip fenerbahce ile anlastigini ve turkiye'ye gelecegine soylemiş.

said:

finansbank´ın karaköy şube müdür yardımcısı akrabam.
finansbank´ın karaköy şubesinden bugün milan kulubüne 9 milyon dolarlık teminat mektubu gönderilmiştir

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 02:28 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...