ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oyunun en eski oyuncularından biridir korsandır ve beladır dadandığı server kurur frigate class dışında bişi geçemez o sistemden. söylentilere göre 10 m drone Sp i varmış. en son 2 carrier girişmiştik navy megasına anca almıştık ama arada 3 bs götürmüştü bizden. bi sorayım dedim hiç karşılaştınızmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Oyle bir oyuncu yok oyunda :) Grote Pier var en yakin, o da 2007 char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 valla ismi yanlışta yazmış olabilirim ama yollarım bi ara sana bi kill mail örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 evet yanlış olmuş ya groot piel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ahanda buda navy mega setup ı http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=494823 [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 17:03 tarihinde, ursusarctos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 uye oldugu alliance oyle cok bilindik bir alliance degil. Buyuk savasta da yer almiyorlar, bilemicem karsilasmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 büyük savaşa bulaşmaz onlar arada bi ufak corplar için capital kiraya verirler o kadar. bide low sec sistemin birine yerleşirler gelene geçene bulaşırlar(0.1 0.4 arası çok fena sentry gun tanklar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bundan cok parlıyan vindi gördüm ben... ben şeyi anlamadım, yanı yanlış anlamada, adamı yakaladıktan sorna binip 10 bs recon o bu şu öldüremedinizmi? iki nos domo girişse adama ne cap kalıne bişi kalır susar blasterlar, 3 olmasın 3 olsun, 1400mm olsa iki tane yanına parcalarlar zaten adaın srrı ne ne yapıyoda kacıyo sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 abi sorun elemanların corp halinde dolaşıyo olmaları bi motherları var :p bi defasında yakaladık öyle çok fena şekilde herif mother çağırdı yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bu SMASH eski ROME daki elemanlarsa oyunun en deneyimli pilotlarıdır zati bildiğim kadarıyla. Betadan beri takılırlar sayıları azdır ama gittikleri yeri kuruturlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 1 aydır smash ve roadkill ile savaşıyoruz.Kaçmakta çok deneyimliler evet :).Özellikle ratting yapan carrierları.Gerçi smash ın öyle aman aman fleet yapıp da roadkill e yardıma geldiğini çok az gördüm o da euro time zonedaydı.Adam US time zonedaysa bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kacma konusunda benım favorilerim adminler valla... 40-50 metre farkla elimizden kacan vindicator aklıma geldide kötü oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar