Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grot piel le karşılaştınızmı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunun en eski oyuncularından biridir korsandır ve beladır dadandığı server kurur frigate class dışında bişi geçemez o sistemden. söylentilere göre 10 m drone Sp i varmış. en son 2 carrier girişmiştik navy megasına anca almıştık ama arada 3 bs götürmüştü bizden. bi sorayım dedim hiç karşılaştınızmı?
Mesaj tarihi:
ahanda buda navy mega setup ı
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=494823

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 17:03 tarihinde, ursusarctos tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
büyük savaşa bulaşmaz onlar arada bi ufak corplar için capital kiraya verirler o kadar. bide low sec sistemin birine yerleşirler gelene geçene bulaşırlar(0.1 0.4 arası çok fena sentry gun tanklar).
Mesaj tarihi:
bundan cok parlıyan vindi gördüm ben...

ben şeyi anlamadım, yanı yanlış anlamada, adamı yakaladıktan sorna binip 10 bs recon o bu şu öldüremedinizmi?
iki nos domo girişse adama ne cap kalıne bişi kalır susar blasterlar, 3 olmasın 3 olsun, 1400mm olsa iki tane yanına parcalarlar zaten

adaın srrı ne ne yapıyoda kacıyo sizden.
Mesaj tarihi:
1 aydır smash ve roadkill ile savaşıyoruz.Kaçmakta çok deneyimliler evet :).Özellikle ratting yapan carrierları.Gerçi smash ın öyle aman aman fleet yapıp da roadkill e yardıma geldiğini çok az gördüm o da euro time zonedaydı.Adam US time zonedaysa bilemeyeceğim.
  • Yeni Oluştur...