Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Evet arkadaşlar büyük bir fallout tactics turnuvası başlatıyorum burada da. Katılmak isteyen varsa yazsın adını. Mandada da açıyorum aynı başlığı tüm üyeleri toplayıp bir turnuva oluşturacağım. (bin tane topik vardı birine açsaydın diceksiniz de tam organizasyon olmadan olmuyor , bu da organizasyon topiği. oynayamak isteyenler atsın imzalarını buraya sonra tam bir oyun çizelgesini ve kim kimle kapışacağı da buradan çıkaracağız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 teh teh teh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 i'm in. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 16:23 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 şimdi othranx de in mi ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Beckett geliyor mandadan. "aynen ben giriyorum ayarı veriyim de bi rahatla" diyor hem de. demek ki kollar bacaklar uçacak. 3 Kişi olduk othranx'in girip girmeyeceğini anlamadığımdan -Dev -Kingpin -Beckett var mı arttıran ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hmm hemen dl edebilirsem ben de belki gelirim, ama ne zaman? hic oynamadim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 @aquila: abi daha sadece kimler katılacak diye nabız yokluyoruz ama en geç bu haftasonu cmt falan olsun diyorum ben. ayrıca alışırsın , worms oynamaktan farksız desem de falloutçular beni dövmese : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 walla bu cmt olursa heralde after öss party biter kaldığımız yerden devam ederiz kalkmaya da gerek yok:P tarihi kotu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 onumuzdeki hafta bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 aslında yarına yetiştirmek istiyordum da , olmazsa önümüzdeki hafta cmt yapalım ne lan party var ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 -Dev -Kingpin -Beckett -Othranx -Lopeth -Aquila olduk o zaman. tarihi de haftaya cmt yapalım tam olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 dev'in ifadesini aldım ben dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ayıp. vallahi ayıp. hayata küstüm senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mayınla nasıl 225 damage aldın içine. Neyse turnuvada görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bu arada turn based mi yoksa real time mi yapıoruz, ben real time a pek sıcak bakmıorum söliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 turn based tabi ki de. yalnız birbirimizi görene kadar real time. çünkü öbür türlü iki taraf da kanser oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Turnuva bu kadroyla başlıyor ; said: -Dev -Kingpin -Beckett -Othranx -Lopeth -Aquila Daha doğrusu lig gibi olacak puanlar toplanacak.Puanların hesaplanması yapılacak 3 maçta ; (skor x toplam frag) olacak. Her gruptan puanı en yüksek iki kişi çıkarken birer kişi elenecek. 1.Grubun Maçları; Dev v Kingpin Kingpin v Beckett Beckett v Dev Dev v Kingpin v Beckett 2.Grubun Maçları; Othranx v Lopeth Lopeth v Aquila Aquila v Othranx Otranx v Lopeth v Aquila Maçları yapacaklar aralarında kararlaştırsınlar, ss koyma mahsuru ile sonuçlar burada alınacaktır. İyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bunlar da yapılacak maçın temel özellikleri ( her oyun aynı özelliklerde olmalıdır ) Karakterlerin toplam puanı (maksimum) : 10k Harita : Lost Vault veya Robotica Oyun Zamanı : Turn-Based Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Varmı Tactics atıcaklar hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ahah turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 tüh be kaçırmışım turnuvayı. :/ gene turnuva yapılacaksa bulurum bir şekilde. birisi hacılamıştı sanırım diskleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 agir yalan olmus bu, benim haberim bile yok o gruplardan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ahahh büyük yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar