DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Kablo net kullanıyorum bu 2 gündür aşırı bir yavaşlama var. paticiki bile zor açıyor. Bende mi bişey var yoksa gene bişeyler mi patladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ADSL kullandığım halde bende de sorun var 2-3 gündür. Telekom'dan kaynaklanan bir yavaşlama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bende yok problem. ist - anadolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bazen hızlanıp normale dönüyo sonra gene gidiyo bende. Allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yane wowda dun adsl le korkunc lag gorudk ama benim kabloda hic sikinti yok ist anadolu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 512 kablo ist-anadolu sorun yok hiç kablo ilk kullanıma girdği günden beri kulanıorum 10 senedir.belki 1-2 kere sorun yaşamışımdr belki adsl kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 256 kablo - sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 256 kablo ist - anadolu bende de sorun yok senden kaynaklanıyodur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 demek ki anadoluda bişey yok. ben avrupa yakasındayım. şuan bende de hiç problem yok ama dün ve bu sabah aşırı yavaşlık vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 1 hafta önce aynısı bende oldu 3-4 gün esir oldum sonra kendiliğinden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ist - avrupa 256kb adsl sıkıntılı baya sıkıntılı bu dün geceden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Destek Takip No : 373648 Açıklama : Türk Telekomdan alınan bilgiye göre Almanya'da bulunan yurtdışı linklerinde yaşanan arızadan dolayı tüm Türkiye'nin yurtdışı çıkışlarında yavaşlık ve paket kaybı yaşanmaktadır. Türk Telekom tarafından sorunun giderilmesi için gerekli çalışma başlatılmışıtr. http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=373648 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hmm feriköydeym bn ehh normal anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 biliyodum sadece benden kaynaklanmadığını biliyodum! gene patlamış yırtdışı çıkışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 acilmiyor hicbiryer dogru duzgun allah cezalarini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bu Almanya'ya bi wireless kaça çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar