Silmarillion Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Merhaba... Öncelikle hazır dunya doewnload edebileceğim bir site var mı? Sonralıklada bir program buldum serverdaki alanları en baştan yapıyorsun.. Mesela ilk açtığında moonglow diye bir yer yok aslında hiçbir yer yok.. Ya downlaod edecem yada kendim yapacam ne dersiniz?? Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Moonglow nasıl olmaz ya moonglow script mi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 'Serverdaki alanlar' script evet.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Merhaba.. Aklına gelen herşeyi değiştirebiliyorum. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alqoliq Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Moonglow Script demek vay be Degiştir o zaman Ana kodlar olmadan şehri yarat bi tane nasıl olsa her şeyi degiştirebiliyomuşsun!:([hline]Terbiyesizlik Yapmaa.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Merhaba... Ewet zaten su anda onlar için uğrasıyorum ama çatılarda çok sorunum var.. Ve tabii teleport ile çıkılan yerlerde.. Adam her yere çıkıyor anlamadım olayı... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar