eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Nostalji yapayım dedim ama çok yavaş görüntülerin süper olmasını beklemiyorum ama takılıyor falan nasıl yapıcam onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Uyumluluk hedehödösünü açtın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 evet açmadan çalışmıyor zaten windows 98e uyarladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Sidewinder ile oynanan en mükemmel oyun. Ama problemini nasıl çözersin bilemiyorum. Tried googling? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 maalesef öyle bir problemden ötürü bende oynayamadım.Xp işletim sistemine yüklediği anda oyun yavaşlıyor.bir şekilde bi ara çözümünden bahsediyorlardı farklı bir exe yapılmıştı bu problem için ama aramak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hadi ya farklı exe yapıldığından eminsen onu buluruz ya harika bir oyundu en iyi nfs dir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 http://rapidshare.com/files/10032766/Nfs_5_Porsche_Xp_Patch.rar.html bunu kurup uyumluluğu kapatınca süper oluyor [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 13:52 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 süper oyun ya acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 eheh direksiyon bozdum bu oyunda :P her sabah okula gitmeden bi autobahn yapardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Hortlatıyorum konuyu. Hala oynayan varsa iplounge dan ya da peer to peer düzenleyelim diyorum. Oyun macintosh için "ciderize" de edilmiş. Single player güzel çalışıyor ama multi denemedim. Wide screen desteği de var cillop gibi oynatıyor valla Glide wrapper la. Bu arada car setup'ta lastikleri 45 / 45, aracı indirip amortisörleri en sert kademeye ve travel ı maksimuma çıkardığınızda 73 RS bile inanılmaz yol tutmaya başlıyor. Bir de yarış araçlarında son dişliyi -50 yapıp diğer vitesleri .05 .10 uzattığınızda nedense daha hızlı gidip daha iyi yol tutuyorlar. GT1 ile 360 km hıza çıkmak mümkün böylece. Son vitesler çok uzun oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar