Diablo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Gecelerde,sokaklarda çalan bu yazın hitleri.Aradğını ama ismini bilmedğiniz şarkılar da vardır illa ki yazcaklarım arasında , Master At Work - Work (eski şarkı degişik mixi) Dada ft Sandy Rivera- Lollipop Djuma Soundsystem-Les Djins(favorilerimden) Chris Lawyer-We gonna feel it ( şimdiden yaza damgasını vurdu hastasıyım ) bob sinclar-sound of freedom Enur ft natasha-calabria(geçen yaz ki gibi) Alex gaudino ft crstalwaters-destination calabria(dest. unknown la karışımı) Hande Yener-Romeo (sevdim tavsiye ederim ) Tom Novy-My house david vendetta-unidos para la musica kinfol kia sunshine-krispy Mims ft junior reid & baby cham-this is why I'm hot rachel starr-crash remix roger sanchez-again(laidback luke remix) rihanna-umbrella remix Bütün cha bella ciao bella çaw çuv bellalar her zamanki gibi :) huseyin karadayi ve dj funky c-ciao bella aklıma bu kadar geldi şimdilik.sizde yazın varsa bilmedğimiz dinleyelim :) [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 00:43 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 camille jones -creeps var mesela ilk aklıma gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 benim şaşırdığım olay 2 senelik şarkıların bu sene yeniymiş gibi piyasa olması..mesela les djinns bende geçen yaz da vardı kimse bilmiodu naaptılarsa şimdi çıktı anca=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bu arada les djinns(trentemoller remix) orjinalinden daha iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 mims - like this dj khaled - we takin over 50 cent - amusement park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bayadır merak ettigim iki sarkiya kavustum , saolun ;) Edit: özellikle su creeps kahretti beni kac gündür , remixi cikyio radyoda icinden söz cikaramadim sarkiyi bulucak kadar , kiyafetsiz miyim neyim [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:37 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:39 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 jamie levis&dj pippi-so sexy martin solveig-rejection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 burak kut- komple asddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ibrahim tatlises - (adını bilmiyorum) leydiz enı centilmını , mını ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ağrı dağı remix :) komple tikkyiz ne igrenç bir şarkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 gwen stefani - 4 in the morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 fatih erkoc ellerim bomboş bi de anı diye bi parçası var. bu ikisinin remixini çalıyorlar. en azından türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Üzülerek söylüyorum ki, evet, komple tikiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 creeps iyiymiş bnde onu arıodum.. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ebru gündeş'ın hit parçası bilem var. biiiir,gidene kal demem asla.. idare ediyor o da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Serdar Ortaç - Garez dalga değil yani çalınan parçalardan biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Gilean doğru hatırlıyosun eski şarkı.Hatta yanılmıyorsam ilk defa dinamo.fm'de çalmışlardı baya tutmuştu o zaman parça. Dj Disciple feat. Dawn Tallman - Work it out Jerry Ropero - Storm Max the voice - Sax and whistle Global Deejays - Get up Erick E. - Beat is rockin Bunlarda bende olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ajda pekkan - yaz yaz yaz (hüseyin karadayı remix) her yerde çalıyo valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 wuuuh.. rihanna umbrella ne kadar kafaya takılan bi parça ise bu da o kadar oynatan bi şi.. galiba geçen hafta yayımlanmaya başlamış klibi abd'de.. ama bizi de vurması uzun sürmez sanıyorum =) pek bi eğlenceli, pek bi hareketli tabourine - eve shake ya tambourine gon get ya self a whistle then ayrıca bi ara toplanalım zenci usulü parti verelim yahu! adamlar pek bi eğleniyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 emre altuğ - kapış kapış ta fena değil, ben beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ben eve ft swizz beatz-tambourine i cok once bulmuştum.bu şarkı nasıl calmıo etrafta diye düşündüm :) pamela-ararım oda çok calıo [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 21:33 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 david guetta - love is gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bi şarkı war melodisi şöyle "dat datdada dat dat dat , da da da datt datt datt dananana datdatdat" heryerde çalan bu şarkının ismi ne ya ? bi tane partinin seçim müziği olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182648 şu şarkı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 evet o şarkı abi , ama ismini bulamadım ya mozartın demiş birisi arattım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar