Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Lazimlik.com gibi bir domain i var arkadaşın ve düşünüyor ben bu domain içine ne yapsam diye. Basit önerilerim oldu ama bide paticik eşrafına sorayım dedim. Varmı böyle domain e yakışıcak süper ötesi ultra önerisi olan :)
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 arkadaş dediği ben oluyorum bu arada.. :P
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 özkan yapıosa kesin boş iştir geçin gerisini..
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 limk.com konseptinde bişey olabilir daha da çılgınca fikirlerle geliştirebiliyosan (=
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ne yapacağınızı bilmeden neden domain name alıyorsunuz ki? lazımlıkların ne olduğunu anlatan bi site yapılabilir
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 işin gücün internet olunca boş bulduğun domaini almak pek mantıksız bişey değil...
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bence bi alışveriş sitesi olabilir :D böyle insana heran her dakka lazım olabilicek bişiler üzerine (neyse artık onlar tam bilemiyorum detaylı düşünmedim açıkcası) bi yandan da ismi dolayısıyla eğlenceli , akılda kalan bişey olur..
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Lazımlık sitesi yapılamayacağına göre ismiyle alakasız geyik formatlı bir site olur ancak o.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 lazımlığın içine ne yapılabilirki? çeşitli tuvaletlerden çektiğiniz dışkı örneği resimlerini ekleyin eğlenceli bişi olur belki rotten havasını yakalıyabilirsiniz...
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 İğrençleşmeden iki dakka daha dayansa şu konu şaşardım zaten.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 lazimlik.com zaten ya mizah sitesi olur ya da ratemypoo tarzı site olur bunun iğrençleşmeyle alakası ne ki.
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 türkiyedeki bütün umumi tuvaletleri gezin ve buraları tanıtın, hatta anket sistemiyle güçlendirilebilir bu proje
None_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bence sedo aracılığı ile satın domaini. en iyi fikir bu hem satılana kadar para da kazanmış olur site kendi kendine.
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 "Ne alırsan 1 milyon!" tarzı bi site olsun.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 "bir zamanlar hepimiz kullanık.... " sloganıyla hepimiz öleyiz böleyiz şöleyiz konulaşım giutnaıp sıkılmayı grek yok konseptli alternatif, insanların daha rahat takıldığı ne bileyim böle iclerini döktükleri esprili espliril bi kominütte sitesi olabilir ama işte kominite olayı sakat hep gelen insanın duzgun olmadı lazım önce.... doğru adamı siteye cekebilirsen iyi olabilir ama. domain cok başarılı zaten. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 03:30 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 niye abi simgesel bir şey olabilir illada kendi anlamında olmak zorunda değil. yani misal lazımlık=lazım olan şeyler lazım olan şeyler ne olabilir ne bileyim çeşitli alanlarda istatistiksel bilgiler bulunduran bir site(benim aklıma gelmişti zamanında keşke olsa diye) gittigidiyor gibi bir site istanbulda lazım olacak yerler (restoranlar, büyük mağzalar vs) falan filan
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 evet mesela lazım olan sitelerin toplandığı lazımlık adında bi site guzel olabilir , dit it mig it cıktıya bi ton site onun gibi bişi
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 eger maddi destek bulabilirseniz ve becerebilirseniz bendeistiyorum.com gibi bi site yapabilirsiniz. ufaktan baslarsiniz ise mesela gecen bendeistiyorum tek kullanimlik cadir sattilar 20 milyona 50 tane falan satilip tuketildi urun. ufaktan cok pahali olmayan seyleri ucuza satip iyi satabilirsiniz. ne biliyim usb vantilatormus, sd kartmis, otmus bokmus satarsiniz gibime geliyo zaten cok turemeye basladi bu tarz siteler benim bildigim 3 tane var ve hepside ilgi goruyo az cok (bendeistiyorum ve indragandi baya ilgi goruyo hatta)
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 şöyle yap bence her insan materyalini siteye koyar misal traş makinası buna ihtiyacı olan biri kendi eşyasıyla takas yapabilme ve satın alabilme seçeneklerine sahip olsun. Takas olsun ama eski ticaret mantığı söz ve güven 2lemini yeniden ortaya çıkarır.
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 az kullanılmış gilette mach 3 ümü az kullanılmış converse ile takas ediyorum gibi bişey olmasında
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 daha dün yıkanmış mis kokulu boxerımı samsung d600 ile...
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ticari amaç güden bi site yapmayı planlamıyorum açıkcası...
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Aslında bir nevi tutorial, how to sitesi de olabilir belki ha?
Öne çıkan mesajlar