ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bilenler bilir, aşırı bir şekilde radyo eksen takip ederim ben. Son zamanlarda yayınlarından, yayın politikasından falan rahatsız olduğum için alternatif bakınıyorum. İlla radyo eksen gibi olacak değil; ama eli yüzü düzgün, kaliteli şeyler çalan radyolar arıyorum. henüz dinlemedim; ama lounge fm demişlerdi zamanında, fg ve dinamo fazla dans kaçabilir belki; ama içinde güzel programlar varsa dinleyenler bilgilendirirse güzel olur. açık radyoyu biliyorum, ondan bahsetmenize gerek yok=) bekliyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Lounge FM: 102.0 ayrıca, http://www.loungefm.net/radyo.htm Dinamo: 103.8 ayrıca, http://www.dinamo.fm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Valla fg müzik olayını aştı.cidden cok güzel parçalar calıyo arabada dinlemek için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Valla eskiden salak salak sarki ariyodum, artik direk dinamo.fm e giriyorum, fistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 k-rock var, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 krock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Oxygen 96.0 Genelde drum&bass ritim, bossa, elektronik caz ağırlıklı seyler. Severim araba kullanırken güzel gidior. Ve bildiimiz üzere 94.9 Açı kRadyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yeni başlık açmak istemedim. Bunun konusunu biraz değiştirerek sorayım. Netten dinlemelik hangi radyoları öneriyosunuz ? Bu aralar slowtürk, k-rock dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar