Disappear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bunun tartismasi internet bolumunde yapildi bi iki ay once hararetli bi sekilde. cok bisey yazmicam ama su mantigin yanlis oldugunu vurgulamak istiyorum. param yok, bu oyunlar cok pahali, o yuzden korsan kullaniyorum. tamam turkiyedeki oyunlar gereksiz pahali katiliyorum, 140-180 milyon fiyat cekiyolar playstation 3 oyununa. ama gidip playasiadan 80 milyona getirtebiliyosunuz. yok ben 80 milyonda vermem diyosaniz o zaman o oyunu oynamayin. ha bende korsan kullaniyorum kullanmaya devamda edicem, ama en azindan hakli cikarmaya calismayin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ya bırak bari vicdanımızı rahatlatalım. artı playasia dan verdiğin siparis fed-ex ya da türevi bi kargo ile gelmiyorsa min 7 max 3 hafta içinde elinde oluyor ve netten cidden alısveriş yapmaktan nefret ediyorum (ve evet fazla güvenmiyorum netten alısverişe). ama sonuc olarak haklısın sonucta saatlerce o scriptleri poligon ayarlamalarını yapmak için ugrasıyorlar yalan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Play-Asia'dan air maille 5 günde geldi bana 2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 o airmail hızı sadece ankara istanbulun bazı bölgelerinde, bana 10gün-2 haftada geliyodu ist-avrupa yakasında olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Disappear said: bunun tartismasi internet bolumunde yapildi bi iki ay once hararetli bi sekilde. cok bisey yazmicam ama su mantigin yanlis oldugunu vurgulamak istiyorum. param yok, bu oyunlar cok pahali, o yuzden korsan kullaniyorum. tamam turkiyedeki oyunlar gereksiz pahali katiliyorum, 140-180 milyon fiyat cekiyolar playstation 3 oyununa. ama gidip playasiadan 80 milyona getirtebiliyosunuz. yok ben 80 milyonda vermem diyosaniz o zaman o oyunu oynamayin. ha bende korsan kullaniyorum kullanmaya devamda edicem, ama en azindan hakli cikarmaya calismayin kendinizi. playasia'dan getirtmeye gerek yok istanbullular için. Tahtakalede aynı fiyat orjinal ps3 oyunu. Kaçak maçak ama aynı fiyat.(hatta takasla fln çok daha ucuzluyor 30-40'a alırsın. yeni oyunlar 80 den başlıyor aşağı doğru iniyor fiyatlar...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar