Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

omertaya başlasam mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ömrümü hayatımı yemişti geçen yaz,yrn reset varmş yine oynasam mı ? :)

edit:malum omerta nedir? barafranca.com

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 03:11 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o değil de adamın ineği nereye kaybolmuş acep.. ben onu merak ettim şimdi.. hmmm belki omertayı bozup möölediği için mafyanın adamları infaz edip yemiştirdir de aquila'nın haberi yoktur.. olamaz mı?
Mesaj tarihi:
hmm yani ameliyat sicilyada yapılıyor.. doktor omertaya bağlı kalıp ameliyatın sonucunda çıkacak olan sonucu aquila ya söylemiyor ve aquila bu bilinmezlik karşısında şaşırıp kalıyor..

bence doktor omertaya bağlı kalıp aquila nın sorusuna cevap vermeyecek..
Mesaj tarihi:
katil uşak ise kimi öldürdü? kitana uşağın katil olduğunu nereden biliyor? şimdi kitana omertayı bozmuş mu sayılır?
sensiz cehennem bile sürgün sayılır..

o ineğin burnunu ben sürttüm! adam olsun diye...
Mesaj tarihi:
gecenin bu saatinde omerta dediniz

aklıma yumurta geldi

ama omlet

peynirli fln olcak

peynirli omely diyicnce çok janjanlı geliyor olabilir ama öle değil

bidliin onlet yapacan ama yumurtuları dağıtcan,suucklu yapıp ekmek banıp pörtletmek ayrıdır.

sonra içine az beyaz peynir atcan

çok tarsan tuzu karışır fln

çok iyidir.
Mesaj tarihi:
Havuzla deniz bir değildir, birinde dopağal hayat vardır beslenme ve yaşam döngüsü vardır, diğerindeki döngü genellikle dingillikten ibarettir veya olimpik havuzdur ordan cıkan kızı yalamak kötü sonuclar doğurabilir kaslı olur o kızlar döverler hoşlanmazlarsa.

ama omerta bozulmasın diye kız yalanır neden yalanmasınki, bunun için havuza gerek yoktur, maksat ağızlar meşgül olsun omerta bozulmasın.

tabi kızlarada sormak lazım, ben havuzdan yorgun argun cıkmışım kimsenın yalamasını isteem mesela, doğal hayattada havuzdan cıkan birini köpekler yalanamaz anlayış gösterip dinlenmesini beklerler.
  • Yeni Oluştur...