fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 AAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Starring Asteroth as the loser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yannız emreyi kutluyorum. emrenin yaptığının aynısını yaparak bi kız arkadaşın msnini kurtarmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hacklenen hesaptan hayır gelemez kapa yenisini aç sdf ya da aynı anda (saniye bazında) hem şifreni hem de güvenlik sorusunu değiştir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ardeth said: Starring Asteroth as the loser Niye öyle diyosun ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Uzatmayın bu konuyu. Hiç komik değil adamın iyi niyetiyle dalga geçiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ekmek said: Uzatmayın bu konuyu. Hiç komik değil adamın iyi niyetiyle dalga geçiyosunuz. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 dalga gecmiyoruz. yasandi bitti saygisizca. eyleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eğlenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Asteroth said: Ardeth said: Starring Asteroth as the loser Niye öyle diyosun ya =( Bunu görmemişim. Teoride var olan bir hacker ile insan gibi konuşmaya çalıştığın için birden öyle bir sahne canlandı gözümde sdf Özellikle Türkiyede sağdaki soldaki hacker sitelerinden program indirip msn "hack"leyenlerin 14 yaşında KOlu veledler olduğunu düşündüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Teoride var olan hacker'ın 14 yaşındaki KO'cu velet olsa bile pratikte senden daha fazla haXX0R bilgisi olduğunu göz önünde bulundurursan, alternatif bir seçeneğin olmadığını görürsün sevgili Ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 off nasıl cümleler kuruyorsunuz abi, kafam almıyor. ama asteroth a bir kez daha saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Önemli not: İşin özetini başa aldım çünkü gerisi çok sıkıcıç Yok lan bu da şaka ne gircem. İşin özeti gerçekten öyle olduğunu söylemedim zaten sadece aklımda bir sahne canlandı o kadar Hacker dediğin sonlu cisimler teorisi, cisim teorisi ve sayı teorisi bilecek önce onları bilmeden, cisimler üzerine genişlemeleri, polinomları bilmeden, bunların factorizasyonla ilgisini bilmeden nasıl kriptoloji çalışacak? Şaka lan bu kadar da şey bilmesine gerek yok ama ben hazır biliyoken üstünü tamamlayıp girsem mi bu işe de diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Olm cevap yazmaya başladım, cryptanalysis'di information theory'ydi, yarısına gelmeden bunaldım resmen, sen nasıl kasıyorsun her mesajında böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ardeth yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ardeth said: Hacker dediğin sonlu cisimler teorisi, cisim teorisi ve sayı teorisi bilecek önce onları bilmeden, cisimler üzerine genişlemeleri, polinomları bilmeden, bunların factorizasyonla ilgisini bilmeden nasıl kriptoloji çalışacak? bilim adamı dediğin önce adab-ı muaşeret bilecek.evvela adam, sonra bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 adam bilimi o da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Resimde skik yazıyo, banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eskikitap yazıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ekmek de olmasa kim savunacak beni. kim arka çıkacak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bu ekmek çok delikanlı bi arkadaşımız olmuş ya geyikten eser kalmamış nası böyle oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 adabı muaşeret sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Aşık oldum Ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kime hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar