Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revelations II

AzureSlayer

Öne çıkan mesajlar

En güzeli artık 5% implantlar LP storelardan alınabilecek bir 5% missile implanta 500m ödemeye (veya ödeyememeye) son :)
bu arada zydrine fiyatları artmış ,npc tag fiyatlarıda artıyor Lp store için lazım olacak diiye birde beta shield power relaylar tech2 ile aynı stat daha düşük cpu olmuş.
Bu arada elimdeki Lp storela değer kaybedecek eşya ve skill bookları kanemici traderlara boca ettim :P
Sosyal ağlarda paylaş

* Warp bubbles and interdiction spheres now prevent all ships from jumping, including Titans and Motherships.
* Warp bubbles and interdiction spheres launched in close proximity now work correctly.
* Titans can no longer fire doomsday devices remotely.
* Titans can not jump for the next 10 minutes after firing a doomsday device.

En beğendiklerim patchden :).

Ayrıca bulunduğumuz bölgelere lvl 5 agent gelecekmiş,gelsin faction bsler ve faction fitli gemiler,kamyon kamyon taşırım artık jitaya lootları :D
Sosyal ağlarda paylaş

Level 5 misyonlor yalnızca low sec. bölgelerde olacak ,ilk etapta fazla bir ilgi beklemiyorum şahsen ,low sec. bölge + npc lerde isk bounty yok (faction npc ).
Bir hafta -ongün beklemek lazım biraz oturması için, yalnız Lp store hakikaten çök güzel olacak ,istediğin itemı kendin seçebileceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında lvl 5 missionlara baya ilgi var patch öncesi bile baya adam gelmeye çalışıyordu sisteme.Hatta bizimkiler bir obelisk patlattılar gate de içinden navy raven çıktı :).Ama nasıl olduysa sonra kaybolmuş o da lootdan anlamadım.Onun dışında benim oynadığım zamanda da epey trafik vardı drakeler ravenlar vs.Loot güzeldi :D.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk station service patlatma tecrubemizide edindik,

clone service dışındakiler baya rahat iniyo clone ise cok uğraştırıyo, 6-10 dread arası bulundu fleette ve maksimum 10 dakkada bir 1 modulu patlattık.

oldukca iyi bi ekleme olmuş oyuna dinamzim katmış, ölümsüz değil istasyonlar artık
en azından dürtülebilinirler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...